Lyngby Lamper

Lyngby Lamper

Det fine og unikke udvalg af Lyngby lamper finder du her. Den velkendte rillede form, som vi kender det fra den ikoniske vase, har her fået lov at pryde både bord- og loftslamper. De stilrene porcelænsfatninger har mange anvendelsesmuligheder og er med sit simple udtryk perfekt både i entré, soveværelse eller køkken. Pendlerne er et designsamarbejde - og ligeledes er de fine bordlamper, hvor LE KLINT’s stolte kunsthåndværk bliver forenet med det tidløse porcelæn. Find din Lyngby lampe lige her.
4 vare(r)
Tilbud
LyngbyPorcelnEsbenKlintBordlampeStor-20

Pris: 3.799,00 DKK

Specialpris 2.812,00 DKK

Tilbud
LyngbyPorcelnLPFittingBordlampe-20

Pris: 799,00 DKK

Specialpris 592,00 DKK

Tilbud
LyngbyPorcelnLPFittingPendel02Hvid-20

Pris: 699,00 DKK

Specialpris 518,00 DKK

Tilbud
LyngbyPorcelnLPFittingPendelMrkegr-20

Pris: 499,00 DKK

Specialpris 370,00 DKK

4 vare(r)

En smuk Lyngby lampe

Lyngby er kendt for deres ikoniske vase, men det unikke rillet design er efterhånden blevet gengivet på en lang række fine produkter. Det klassiske formsprog fra Lyngby Porcelæn, kan vi slet ikke få nok af og dette kombineret med elektrisk lys, er intet mindre end fantastisk. De flotte Lyngby Porcelæn lamper tæller både pendler og bordlamper - alle smukke, klassiske og iøjefaldende.

De flotte bordlamper stammer fra et kortvarigt og unikt samarbejde mellem LE KLINT og Lyngby Porcelæn tilbage i 1950’erne. Kombinationen mellem det fine riflet porcelæn og de velkendte lampeskærme blev til to spændende bordlamper. Lamperne fra den gang blev produceret i et meget begrænset antal og har alle ”Eksklusivt produceret” trykt i bunden af lampen. I dag har Rosendahl relanceret de flotte bordlamper.

En anden flot Lyngby Porcelæn lampe du finder hos os, er ligeledes et spændende designsamarbejde. De flotte og stilrene pendler og den fine bordlampe i LP Fitting serien er alle designet Philip Bro Ludvigsen. Inspirationen er her igen den ikoniske og velkendte vase fra Lyngby Porcelæn. Man ser tydeligt ligheden til vasen, men designeren har også formået at gøre hvert design til noget unikt og ikonisk, som man gerne ser hænge i sit eget hjem. Det lette og stilfulde udtryk gør at lamperne kan benyttes i hele hjemmet - og fint kan klare tidens tand, både hvad angår kvalitet og design.