Lucie Kaas

Lucie Kaas

Lucie Kaas er især kendt for de uimodståelige trædyr, som både taler til ens barnlige sjæl og sans for æstetik. Dyrene er fremstillet i mange spændende og utraditionelle træsorter, hvilket gør at de skiller sig ud fra mængden. Lad de søde dyr flytter hjem til dig - eller forær dem væk til en du holder af. Dyrene er prissat, så de fleste kan være med og kan både stå i stuen, på børneværelset eller som en lille velkomst komite i entréen. Dyrene spænder bredt lige fra elefanter til pingviner, og du finder hele udvalget lige her.

24 vare(r)
LucieKaasBabyBjrn-20
499,00 DKK
LucieKaasMamaBjrn-20
899,00 DKK
LucieKaasPapaBjrn-20
1.099,00 DKK
LucieKaasPingvin-20
499,00 DKK
LucieKaasStorSpurvEg-20
1.299,00 DKK
LucieKaasTeddyEg-20
299,00 DKK
Tilbud
LucieKaasTeddyRgetEg-20

Pris: 299,00 DKK

Specialpris 259,00 DKK

LucieKaasAndLille-20
279,00 DKK
LucieKaasAndStor-20
699,00 DKK
LucieKaasBunnyEg-20
299,00 DKK
LucieKaasBunnyRgetEg-20
299,00 DKK
LucieKaasKanin-20
279,00 DKK
LucieKaasKaninLille-20
279,00 DKK
LucieKaasKaninStor-20
699,00 DKK
LucieKaasPelikanLille-20
399,00 DKK
LucieKaasPelikanMellem-20
599,00 DKK
24 vare(r)

Hvem er Lucie Kaas?

Lucie Kaas står bag en lang række produkter, som rækker både fra nord til syd. Deres kollektioner er baseret på hvad de kan lide, deres rejser, interaktioner og ikke mindst humør. De arbejder med materialer, nationaliteter, tendenser og tidsperioder. Ønsket er at skabe smukke ting, som får forbrugeren til at tænke. De mener nemlig, at der er vigtige historier at fortælle, der minder os om, hvem vi er, og hvor vi skal hen. Lucie Kaas tror på kraften i at designs kan kommunikere, informere og påvirke vores beslutninger.

Som sagt spænder kollektionerne fra Lucie Kaas bredt og vi er selvfølgelig altid åbne for at udvide vores sortiment efter jeres ønske. Så hold dig ikke tilbage, hvis du har forelsket dig i en smuk tallerken, et blændende spejl eller en helt unik lampe.

De kære Lucie Kaas træfigurer

Hos os finder du alle de fine Lucie Kaas træfigurer. Så lige meget om du er på udkig efter den nuttede elefant, den nysgerrige spurv eller de fineste små mus, så finder du det her. Træfigurerne er designet af flere dygtige mennesker, men fælles for dem alle er at de er noget så søde - og virkelig taler til vores hjerter. Træfigurerne fra det populære brand er den perfekt gaveidé til en du holder af og gerne vil glæde.

Især den populære Lucie Kaas Elefant er en højdespringer. Elefanten findes både i en smuk røget eg og den lidt mere utraditionelle gummitræ. Elefanten er simpel men udtryksfuld på en og samme tid. De nuttede Lucie Kaas Elefant er perfekt som dåbsgave - da den kan følge barnet igennem hele livet.

Den charmerende bjørne familie i den smukke mørke amerikanske valnød er helt unik. Den fine Lucie Kaas bjørn findes både som Papa, Mama og baby - og man har derfor mulighed for at samle en helt familie. Den søde runde mave, de strittende øre og vågne øjne gør den fine bjørn livlig og karakteristisk. Far og mor bjørnen er perfekt til Mors og Fars dag - mens baby bjørnen er en ideel gaveidé til barnedåb eller fødselsdag. Ønsker du dig også en Lucie Kaas bjørn?

Lucie Kaas Teddy er en lille ven, der kan følge dig gennem hele livet. Den nuttede tøjbamse findes i røget eller almindelig naturlig eg. Teddy er omsorgsfuld, trofast og så brokker den sig faktisk aldrig. Forær den populære Lucie Kaas Teddy i dåbs-, studenter-, bryllups- eller fødselsdagsgave og spred lidt kærlighed.