LIND DNA Dækkeservietter

LIND DNA Dækkeservietter

Hos Designme finder du de skønne og eksklusive LIND DNA Table Mats dækkeservietter i bæredygtigt design. Alle dækkeservietterne i LIND DNAs sortiment er fremstillet i recycled læder som iblandes en andel naturgummi, hvilket giver et smukt og yderst slidstærkt og smudsafvisende materiale. Med LIND DNA dækkeservietter får du en serie unikke produkter i et flot design, som ikke blot vil løse en praktisk opgave i huset, men pynte i hjemmet.

1-36 af 38
Flere farver
LindDNA Dækkeserviet Abe-20
129,00 DKK
Flere farver
LindDNA Dækkeserviet Bjørn-20
Tilbud
Flere farver
LindDNA Dækkeserviet Curve Large Buffalo-20

Pris: 195,00 DKK

Specialpris 165,00 DKK

Tilbud
Flere farver
LindDNA Dækkeserviet Curve Large Bull-20

Pris: 195,00 DKK

Specialpris 165,00 DKK

Flere farver
LindDNA Dækkeserviet Frø-20
Flere farver
LindDNA Dækkeserviet Oval Large Bull-20
Flere farver
LindDNA Dækkeserviet Sky-20
129,00 DKK
1-36 af 38

LIND DNA når bæredygtighed og design mødes

LIND DNA er en dansk designvirksonhed med et skarpt fokus på genbrug og bæredygtighed. Virksomheden belv etableret i Århus tilbage i 2013 og drives af familien Lind, bestående af Preben Lind og hans døtre Bine og Mie Lind. Deres drøv var at skabe en designvirksomhed som kun benyttede bæredygtige og naturlige materialer og som skulle fremstille flot design indenfor lifestyleprodukter og homeaccesories. Deres valg af materialer og designs ramte om noget plet og firmaet har kun mærket medvind.

LIND DNA Table Mat - Eksklusive dækkeservietter

Deres første produkter var LIND DNA dækkeservietterne. Deres Table Mats er alle designet og håndlavet i Danmark og fremstillet i recyclet lædeer som bl.a. kommer fra gammelt møbellæder eller restlæder fra møbelproduktion. Den gode genbruge kernelæder granuleres og mikses herefter med 20 procent naturgummi, hvorved der skabes et helt enestående og unikt lædermateriale, der er både smukt, ensartet, slidstærkt, smudsafvisende og ikke mindst varmefast. Når man læser ovenstående kan man godt forstå at netop dette materiale egner sig helt perfekt til produktion af dækkeservietter. 
LIND DNA dækkeservietterne fås i et et utal af former og farver, men mest populær er nok LIND DNA Curve Table Mat, hvis både runde og lidt trekantede form, nærmest er belvet deres varemærke og kendetegn.
LIND DNA Curve dækkeservietten giver din borddækning liv og dynamik. Foruden at være utrolig smukke og dekorative, er dækkeservietterne i recycled læder også yderst smuds og vandafvisende takket være den iblandede gummi, som er medvirkende til den slidstærke overflade. Skulle dækkeservietterne blive beskidte, så er de desuden utrolig nemme at rengøre, blot ved hjælp af lidt almindelig vinduesrens eller bare en opvredet klud.
LIND DNA dækkeservietterne fås som sagt i flere former, farver og læderprægninger. Du finder dem både med den matte og lidt ruskindsagtige overflade kaldet Nupo, med den lidt mere robuste og rå læderstruktur kaldet BULL eller BUFFALO og i både Curve modellen, den firkantede SQUARE eller den runde model. 

LINDDNA dækkeservietter i flot nyt design

De smukke LIND DNA Table Mat dækkeservietter er en moderne nyfortolkning af den almindelige klassiske dækkeserviet. Det unikke genbrugslæder materiale skaber en dækkeserviet som er både smuk og praktisk og super anvendelig til mange formål. Brug dem som almindelig dækkeserviet på spisebordet, som underlag til vaser og lysestager eller til noget helt tredje.
Da dækkeservietterne fås i flere forskelllige slags læder materiale, vil vi lige give en kort beskrivelse af deres forskelligherer og kendetegn.

LIND DNA Dækkeserviet - Nupo

Dækkeservietten i Nupo har en mat og blød overflade der kan minde lidt om ruskind og med en afdæmpet læderstruktur. Nupo dækkeservietterne er en anelse tyndere end de øvrige modeller og fås i et væld af  farver, lige fra den rolige sandfarve til den postkasse røde. Læderblandingen består af 80 % genbrugslæder og 20% naturgummi.

LIND DNA Dækkeserviet - BUFFALO

Bækkeservietten med læderprægningen BUFFALO er en forholdsvis kraftig dækkeserviet, med en halvblank og slidstærk overflade med en flot læderstruktur der nærmest ligner årerne i et træ. BUFFALO dækkeservietten fås kun i farverne sort, brun og natur.  Læderblandingen består af 80 % genbrugslæder og 20% naturgummi.

LIND DNA Dækkeserviet - BULL

Bækkeservietten med læderprægningen BULL er en forholdsvis kraftig dækkeserviet, med en halvblank og slidstærk overflade med en flot læderstruktur der ligner rigtig læder. BULL dækkeservietten fås kun i farverne sort, brun, natur, hvid og rød. Læderblandingen består af 80 % genbrugslæder og 20% naturgummi.

LIND DNA Dækkeserviet - DOUBLE

Bækkeservietten ved navn Double, er designet så den har forskellig farve på hver side af dækkeservietten. Double fås både med nupo, Bull, Buffalo og wood oak. Det smarte ved disse tosidede dækkeservietter er, at man kan skifte mellem de to udtryk eller mikse dem sammen og derved give lidt mere spil og kulør på borddækningen.
Læderblandingen består af 80 % genbrugslæder og 20% naturgummi

LIND DNA Dækkeserviet - SOFTBUCK

Bækkeservietten ved navn Softbuck er designet så den har en helt glat overflade. Softbuck fås i flere forskellige farver og som DOUBLE Table Mat. 
Læderblandingen består af 60 % genbrugslæder og 40% naturgummi

Vi er sikre på at der også er nogle dækkeservietter i deres store sortiment der passer perfekt ind i din boligindretning..