Laøhlé

Laøhlé

Laøhlé er bæredygtige smykker med kompromisløs æstetik. Alle smykkerne er lavet i ECO silver, der er et miljøvenligt alternativ til 925 Sterling sølv. Sølvet er 100% genanvendt - fra gamle smykker, rester fra medicinal industrien og gammelt elektronik. Der er ingen forskel på sølvkoncentrationen eller kvalitet mellem ECO silver og 925 Sterling sølv. Derfor giver det også rigtig god mening af bruge ECO silver i stedet, for på den måde at gøre CO2 aftrykket så lille som muligt, ved ikke at udvinde nyt sølv. Kig videre her på siden og bliv inspireret til dit nye, bæredygtige smykke.
15 vare(r)
15 vare(r)

Laøhlé smykker

Danske Laøhlé producerer bl.a. bæredygtige smykker af ECO silver, som enten er rester fra medicinal industrien, gammelt elektronik eller sølv fra gamle smykker. Laøhlé smykkerne har samme kvalitet og sølvkoncentration som 925 Sterling sølv og det giver derfor rigtig god mening at bruge ECO silver i stedet for at udvinde nyt.

Halskæderne og øreringene fra Laøhlé har et unikt design, der bærer præg af at de er håndlavede. Derfor finder du sjældent to smykker der er ens, men dette er også grunden til at vi synes så godt om Laøhlé. Her finder du unikke smykker til en hver smag.