Lampefeber

Lampefeber

Lampefeber blev etableret i 1990, og virksomheden har siden da fokuseret på at sælge deres kunder de absolut bedste belysningsløsninger. Lampefeber importerer lamper fra mange lande i Europa, men især fra Tyskland og Italien, som har et stort fokus på æstetik samt at producere lamper i den absolut bedste kvalitet. Lampefeber er en meget ambitiøs virksomhed, som designer komplette løsninger til hver enkle kunder. Se det flotte udvalg som løbende vokser, når brandet gør nye og spændende fund, som vi ikke kan stå for.

1-36 af 50
Tilbud
LampefeberArigatoKortVglampeHvid-20

Pris: 2.499,00 DKK

Specialpris 1.999,00 DKK

LampefeberBalunaBordlampe-20
3.299,00 DKK
LampefeberBalunaGulvlampe-20
4.099,00 DKK
LampefeberBalunaLoftlampe-20
4.599,00 DKK
1-36 af 50

Lampefeber har sans for æstetik

Vi er glade for at kunne have muligheder for at tilbyde en lang række flotte lamper til vores kunder fra det unikke danske brand Lampefeber. Lamperne fra brandet spænder bredt og her er med garanti noget for en hver smag. Lige meget om du er på udkig efter en gulv-, bord-, loft-, eller væglampe, så kan en lampefeber lampe være det helt rette match. Da Lampefeber hele tiden fornyr sig, er det et brand der er værd at holde øje med. De har sans for æstetik og er fænomenale til at udvælge det bedste af det bedste indenfor lampeindustrien. Skulle du have forelsket dig i et produkt vi endnu ikke har i sortimentet, skal du ikke holde dig tilbage med at kontakte os. Vi kan med stor sandsynlighed hjælpe dig med at få drømmekøbet i hus.

Stort udvalg - mange stilarter

Nogle af de meste kendte lamper fra Lampefeber finder du selvfølgelig hos os. Men fordi sortimentet spænder så bredt, forsøger vi at favne bredt og have noget i forskellige stilarter - nu når muligheden byder sig. Læs endnu mere om de mest populære lampeserier - og få indblik i hvor netop lamperne udvalgt af Lampefeber blandt dygtige europæiske designere er noget helt unikt, og noget der ikke findes i alles hjem.