Kreafunk Opladere og Powerbanks

Kreafunk Opladere og Powerbanks

Kreafunk er designet til at gøre livet med elektronik og musik mere enkelt. Med et stilfuldt design og fokus på funktionalitet er disse opladere og powerbanks et must-have i ethvert hjem. Undgå bekymringen om batterilevetid og stikkontakter med de smarte produkter fra Kreafunk, og hav altid ekstra strøm lige ved hånden. Kreafunk er design, æstetik og kvalitet, der er helt i top. Gå på opdagelse i det store sortiment fra Kreafunk her hos DesignMe.
12 vare(r)
Tilbud
KreafunkreCHARGEOpladerIvorySand-20

Pris: 499,00 DKK

Specialpris 419,00 DKK

Tilbud
KreafunkreCHARGEOpladerSort-20

Pris: 499,00 DKK

Specialpris 419,00 DKK

Tilbud
KreafunktoCHARGEQiOpladerIvorySand-20

Pris: 499,00 DKK

Specialpris 419,00 DKK

Tilbud
KreafunktoCHARGEQiOpladerCloudyBlue-20

Pris: 499,00 DKK

Specialpris 419,00 DKK

Tilbud
KreafunktoCHARGEQiOpladerSort-20

Pris: 499,00 DKK

Specialpris 419,00 DKK

12 vare(r)

Kreafunk - Slip for bekymringen med batterilevetid

Kreafunk producerer æstetisk smukke produkter med fokus på funktionalitet og brugervenlighed. Man løber altid tør for strøm på de mest ubelejlige tidspunkter, hvor der ikke er nogen stikkontakter lige i nærheden. Med en powerbank fra Kreafunk slipper du for at stå i denne situation. Husk blot at lade din powerbank op, og så er du sikret ekstra strøm lige ved hånden.

Funktionalitet i smukke designs

Med stilrene designs, smukke farver og fokus på detaljer, er Kreafunk et oplagt valg til en hverdag fyldt med elektronik og musik. Produkterne er designet, så de ikke behøver blive gemt væk i skufferne men nemt kan blive en fast del af indretningen, og med en brugervenlighed og funktionalitet i top, bliver det ikke nemmere at få ladet sine enheder.

Giv Kreafunk produkter i gave

Mangler du den perfekte gave til teenageren eller personen, der har alt? Med de skønne produkter fra Kreafunk er du sikret at blive dagens gave-giver nummer ét. Spred glæde i hjemmet med den smarte reCHARGE+ oplader, der med sine tre ladezoner og foldbare design både er en uundværlig tilføjelse til hjemmet og en fryd for øjet. Eller forkæl teenageren med en toCHARGE Mini 3 powerbank og vær sikker på, der altid er strøm på telefonen.