Kreafunk Høretelefoner

Kreafunk Høretelefoner

Kreafunk arbejder for en hverdag fyldt med lyd og god musik. Med de lækre høretelefoner fra Kreafunk går god lyd og frihed hånd i hånd. Kreafunk tænker på alt fra design til funktionalitet. Du er derfor sikret de lækreste produkter i høj kvalitet og med et stilfuldt design, der ser helt fantastisk ud. Selvom der er fokus på design, så er der ikke mindre fokus på den gode lyd. Gå på opdagelse i hele vores store udvalg fra Kreafunk og find dine næste høretelefoner her hos DesignMe.
7 vare(r)
Tilbud
KreafunkaHEAD2HretelefonerIvorySand-20

Pris: 999,00 DKK

Specialpris 849,00 DKK

Tilbud
KreafunkaHEAD2HretelefonerDustyGreen-20

Pris: 999,00 DKK

Specialpris 849,00 DKK

Tilbud
KreafunkaHEAD2HretelefonerSort-20

Pris: 999,00 DKK

Specialpris 849,00 DKK

Tilbud
KreafunkaSENSEInEarHretelefonerIvorySand-20

Pris: 899,00 DKK

Specialpris 759,00 DKK

Tilbud
KreafunkaSENSEInEarHretelefonerSort-20

Pris: 899,00 DKK

Specialpris 759,00 DKK

Tilbud
KreafunkaPOPMikroEarbudsHretelefonerIvorySand-20

Pris: 599,00 DKK

Specialpris 499,00 DKK

Tilbud
KreafunkaPOPMikroEarbudsHretelefonerSort-20

Pris: 599,00 DKK

Specialpris 499,00 DKK

7 vare(r)

Kreafunk - Gør hverdagen mere fri gennem lydens kraft

Kreafunk producerer produkter med fokus på formidabel lyd og et smukt design. Deres design er startet ud fra en irritation over, hvor besværligt det til tider kunne være, at få god lyd med på farten og i hjemmet. Derfor er Kreafunk gået all-in på trådløs musik og alle deres lækre høretelefoner er derfor uden irriterende ledninger. Der er dog ikke gået på kompromis med lyden. Den er stadig helt fantastisk og med de smukke designs på produkterne, får du et sæt høretelefoner, der uden problemer kan blive en del af dit daglige outfit.

In-ear høretelefoner eller on-ear høretelefoner?

Er du i tvivl om, hvad du skal vælge, forstår vi dig godt. Der er mange muligheder og noget for ethvert behov. Er funktionaliteten det vigtigste parameter for dig og har du ofte dine høretelefoner med dig på farten, så kan in-ear høretelefonerne være det mest oplagte valg for dig. Og bare rolig, selvom funktionaliteten er det største fokus her, så er der ikke gået på komprimis med lyden, så den er stadig af høj kvalitet. 
Er lyden derimod det ultimativt vigtigste for dig og betyder høretelefonernes størrelse ikke det store for dig, når du skal på tur, så kan det være, du foretrækker on-ear høretelefonen. De er noget større at have med i tasken men til gengæld er lydoplevelsen af højeste kaliber.

Giv høretelefoner i gave

Findes der noget bedre end at give gode lydoplevelser i gave. Med de skønne høretelefoner fra Kreafunk er der noget for enhver smag. Og stensikkert for alle produkter er, at du både får fantastisk lyd og smukt design. Forkæl én du holder af med et sæt høretelefoner fra Kreafunk og giv dem frihed gennem lyd.