Karmameju Solcreme

Karmameju Solcreme

Hos DesignMe finder du den økologiske og innovative SUN serie fra Karmameju. Serien er bygget på fysiske og mineralske filtre, som er udviklet til at være behagelig på huden og lige så effektiv som andre solfiltre. Derudover dufter serien skønt at Sydens sol og sommer og du og resten af familien kan nyde den på hele kroppen. Du finder også de skønne BB solcremer her, som giver en let farve til ansigtet og samtidig beskytter det mod UV-stråler. Karmameju SUN er solpleje og hudpleje i én serie. Så er der ingen undskyldning for at beskytte sig mod solen.
13 vare(r)
13 vare(r)

Karmameju solcreme - kompromisløs solbeskyttelse til hele familien

Solserien fra Karmameju er kompromisløs og innovativ, når det gælder solbeskyttelse med fysiske og mineralske solfiltre. Du går hverken på kompromis med beskyttelsen eller kvaliteten, når det produkterne skal smøres på huden. Med Karmameju solcreme får du antioxidantrig, vegansk, aromaterapeutisk og koralvenlig solcreme til hele familien.

Karmameju solcreme er ren, naturlig og effektiv UV-beskyttelse til store og små i familien. Det lækre solcreme Karmameju er fyldt med økologiske og bæredygtige ingredienser, der både har UVA- og UVB-beskyttelse i form af mineralske filtre. I SUN serien anvendes mineralet titaniumdioxid som fysisk filter. Et fysisk filter lægger sig på hudens overflade og reflekterer UV-strålerne væk fra huden.

Solpleje og hudpleje i ét produkt med Karmameju solcreme

SUN serien fra Karmameju er solpleje og hudpleje i ét produkt. Serien beskytter, fugter, stimulerer, nærer, styrker og fornyer huden. Det gør den ved hjælp af rene, naturlige og effektive ingredienser, der ikke kun er til gavn for en god UV-beskyttelse. Det giver derfor rigtig god mening at bruge serien hver dag, som det også anbefales, når solen titter frem.

Gør det derfor også til en vane at bruge Karmameju solcreme ansigt hver dag, under din make-up. Du kan også vælge at bruge Karmameju BB solcreme, som giver lidt farve til ansigtet. BB solcremen fås i tre farver, så der er en farve til en hver hudfarve. Den dufter samtidig også skønt af Sydens sol og sommer. Den skønne Karmameju solcreme BB variant er fyldt med antioxidanter og fugtgivende UVA- og UVB-beskyttelse. Så behøver du ikke bekymre dig for meget om du har husket solcremen i ansigtet til en spontan tur ud i det blå.

Karmameju solcreme serien bliver produceret i samarbejde med deres prisvindende og økologiske landbrug og laboratorie i Italien. Her er der ikke blot fokus på bæredygtighed, men også koralrevet, som ikke skal belastes med de mange kemikalier turister bidrager med fra deres solcremer.