Karmameju Gaveæsker

Karmameju Gaveæsker

De skønne Karmameju gaveæsker indeholder en sammensætning af deres dejlige rene og naturlige hudplejeprodukter, som er nøje udvalgte. Karmameju hudplejeprodukterne kommer i en flot julegaveæske, lige til at komme under juletræet. Så forkæl dig selv eller en du holder af med en af årets gaveæsker

5 vare(r)
Tilbud
Karmameju Gaveæske Body 03 Power-20

Pris: 657,00 DKK

Specialpris 399,00 DKK

Tilbud
Karmameju Gaveæske Face 01 Tør / Normal Hud-20

Pris: 1.497,00 DKK

Specialpris 799,00 DKK

Tilbud
Karmameju Gaveæske Face 02 Sensitiv / Normal Hud-20

Pris: 1.556,00 DKK

Specialpris 799,00 DKK

Tilbud
Karmameju Gaveæske Face 03 Kombineret / Fedtet Hud-20

Pris: 1.557,00 DKK

Specialpris 799,00 DKK

Tilbud
Karmameju Gaveæske Hand 03 Energize-20

Pris: 457,00 DKK

Specialpris 329,00 DKK

5 vare(r)

Karmameju Luksus Gaveæsker - Til alle hudtyper

Gaveæskerne fra Karmameju indeholder en sammensætning af deres skønne hudplejeprodukter. Karmameju hudplejeprodukterne byder på en stor grad af forkælelse til både krop og sjæl. Der er tale om rene terapeutiske produkter, som renser, plejer og beskytter din hud, med fokus på generel velvære. I produktionen af disse skønne og velduftende hudplejeprodukter, anvendes kun de fineste og reneste kvalitets æteriske olier, og naturlige dufte, der når de blandes omhyggeligt kan være med til at hjælpe vores krop til at yde omsorg for sig selv. De lækre SPA-produkter fra Karmameju gør det muligt at forkøle sig selv lidt ud over det sædvanlige og at få en fantastisk og eksklusiv spa-oplevelse i eget hjem.

Hvert år op til jul, forkæler Karmameju sine kunder med eksklusive gaveæsker med deres dejlige hudpleje produkter. Her i år 2017 har de valgt at lave hele fem forskellige gaveæsker. En karmameju gaveæske til hænderne, en Karmameju gaveæske til kroppen og sidst men ikke mindst tre forskellige luksus gaveæsker med hudpleje til ansigtet, som indeholder den komplette serie af hudpleje til ansigtet til hhv, den krævende og tørre hud, den sensible hud og den kombinerede hud.