Kähler Omaggio

Kähler Omaggio

Omaggio serien fra Kähler er nærmest blevet et stilikon og must i det moderne hjem. De populære striber, som mest af alt er kendt for de klassiske vaser med en blød og rund formgivning, findes også som fade, lysestager og skåle. Find dine favoritter i vores udvalg, hvad enten det er et stykke design mere til samlingen, lidt ekstra hygge til sommerhuset eller en gave til en du holder af. Se de smukke farvekombinationer, den fine formgivning og forny hjemmet med Kähler Omaggio.
2 vare(r)
Tilbud
KhlerOmaggioNuovoVaseH145cmTerracotta-20

Pris: 199,00 DKK

Specialpris 119,00 DKK

Tilbud
KhlerOmaggioNuovoVaseH205cmMrkebl-20

Pris: 399,00 DKK

Specialpris 289,00 DKK

2 vare(r)

Kähler Omaggio

Vores alles Kähler Omaggio er en unik serie af vaser, skåle, fade og lysestager med en genkendeligt og tidløst udtryk, som aldrig går af mode. Det stilfulde porcelæn og de ikoniske striber er at finde i næsten alle hjem - og designet er virkelig blevet en dansk designklassiker. Den populære Omaggio vase, som nok er det mest velkendte item fra serien findes i mange farver og størrelser. Hvilken er din favorit?

Med en Kähler Omaggio vase får man et stilrent designikon, som det er nemt at indrette med. Fyld vasen med skønne velduftende blomster, eller benyt dig af de nyeste trend med evighedsbuketter. En Kähler vase Omaggio er smuk både med og uden blomster og kan nemt benyttes ene eller i et stilleben med andre fine designs.

Den nye generation

Det velkendte Kähler Omaggio har fået et nyt og spændende designs i den populære Nuovo serie. Selvom de nye Omaggio vase er ganske anderledes, så skinner det velkendte og ikoniske design stadigvæk igennem. De unikke striber pryder stadigvæk vaserne og der er heller ikke skruet ned for farverne - på de nye Kähler Omaggio vaser har designerne blot vendt det om. De tynde striber er sorte og hvide, mens de brede har flotte dybe farver. Oplev det spændende Kähler Omaggio design univers online.