Kähler

Kähler

Kähler er dansk design og håndværk gennem mere end 175 år. Kählers Omaggio serien er for længst en designklassiker, men også Kähles mange andre serie har fundet vej til danskernes hjerter. Serier som Hammershøi, Ombria, Unico, Nobili, Fiora, Unit, Urbania Lyshuse m.fl. Sortimentet byder på alt lige fra vaser, lysestager, fade, skåle, kopper, kander, tallerkener, platter og bestik, til højtalere, smukke bord og vægure og vasketøjskurve. Kählers er dansk design der er kommet for at blive...

1-36 af 272
Kähler Fiora Vase Guld-20
349,00 DKK
Tilbud
Kähler Hammershøi bestik sæt 16 dele Stål-20

Pris: 1.399,00 DKK

Specialpris 935,00 DKK

Tilbud
Kähler Hammershøi Drikkeglas 4 pk.-20

Pris: 249,00 DKK

Specialpris 194,00 DKK

Tilbud
Kähler Hammershøi Drikkeglas 2 pk. Grøn-20

Pris: 149,00 DKK

Specialpris 119,00 DKK

Tilbud
Kähler Hammershøi Drikkeglas 2 pk. Indigo Blå-20

Pris: 149,00 DKK

Specialpris 119,00 DKK

Tilbud
Kähler Hammershøi Drikkeglas 2 pk. Smoke-20

Pris: 149,00 DKK

Specialpris 119,00 DKK

Tilbud
Kähler Hammershøi Etagere Kagefad H30 cm Hvid-20

Pris: 799,00 DKK

Specialpris 699,00 DKK

Tilbud
Kähler Hammershøi Gaffel Stål 20 cm.-20

Pris: 129,00 DKK

Specialpris 95,00 DKK

1-36 af 272

Det populære keramik med historie

Det er mere end 175 år siden, at den første Kähler-vase bliver drejet på det lille pottemagerværksted i Næstved. Det bliver starten på et unikt designeventyr, der giver genlyd i hele verden. Allerede i 1889 imponerer Kählers keramik nemlig på Verdensudstillingen i Paris, samme år som Eiffeltårnet bliver opført.

Det historiske Kähler-værksted er i 1800- og 1900-tallet samlingspunkt for mange af alle tiders største danske kunstnere, såsom Thorvald Bindesbøll, Svend Hammershøi og Kai Nielsen.

Historien om Kähler tager allerede sin begyndelse i 1839, hvor den holstenske pottemager Herman J. Kähler åbner et lille keramikværksted på Kindhestegade i Næstved. Det er dog først, da sønnen Herman A. Kähler i 1875 overtager værkstedet, at keramikeventyret for alvor begynder. Med fremstilling af international kunstkeramik er grundlaget lagt til en af keramikhistoriens største succeser, som i dag er repræsenteret på udstillinger og museer over hele verden.

I 2008 overtager arkitekten Frantz Longhi rettighederne til den nu mere end 175 år gamle keramikvirksomhed, og herfra starter et moderne eventyr om Skandinaviens i dag måske mest innovative design og madbrand, Kähler.

I dagens Danmark findes der næsten ikke et hjem uden en Kähler vase eller lysestage.

Kählers Omaggio serien er for længst en designklassiker. Omaggio serien er kendetegnet ved sine rå striber i grove former og særlige vaserne har fundet sin vej ind i manges hjerter. Kähler betegner selv deres Omaggio vase som et elegant designstatement, og som et nærmest uundværligt element i den moderne boligindretning. Omaggio vasen er med sin buttede facon og dens bløde formsprog en vase der holder i generationer og de håndmalede striber gør hver vase til et lille unika. I omaggio serien fås foruden vaser og lysestager, også en serie af fade, skåle, mælkekande, sukkerskål, opbevaringskrukker, smørboks, stempelkande og tekande.

Kählers Hammershøi er navnet på den nyeste serie. Serien er designet af Hans-Christian Bauer, og er kendetegnet ved sine fine og diskrete riller. Inspirationen til Hammershøi serien har han fundet i den verdensberømte kunstner Svend Hammershøi, som arbejdede på Kählers værksted i starten af 1900-tallet.

Kendetegnende for Svend Hammershøis design, er de kraftige profileringer og tydelige riller, som faktisk går igen i hele hans produktion. Det er disse riller, som designet på det nutidige Hammershøi-stel er inspireret af. I Hammershøi serien finder du smukke vaser, lysestager, fyrfadsstager, tallerkener, krus og kopper, bestik, opbevaringsglas, karafler, salt og peberkværn, kaffe og tekande, platter m.v.

Kählers Nobili er en serie af populære fyrfadsstager, og den smukke Nobili-lysestage fra Kähler tager udgangspunkt i genkendelige nordiske juletraditioner og nordens vinterskove og med shiluet som et lysende træ i mørket. Kählers Stella serien er ligeledes stager til fyrfadslys.

Kähler Urbania Lyshusene er et helt kapitel for sig selv. Lyshusene fås i flere forskellige størrelser og former, så man kan lave sin helt egen lille lysende by. Kähler Urbania Lyshusene fås i modellerne, Etage, Højhus, Klassisk, Kubis, Funtcio, Funkis, Moderna, Pakhus, Pantheon og som Kirke.

Flot etage Light House fra Kähker - stil det gerne sammen med andre huse af samme serie.

Kählers Som noget nyt og helt anderledes, har Kähler i samarbejde med Stine Goya, designet serien Fiora, som består af en vase, en vægvase og krukker i midnatsblå og med guld dekoration.

Kählers byder også på en serie af smukke bord og vægure i porcelæn og som fås i flere forskellige farver.

Kähler Fugato højtaler er en smuk og stilfuld bluetooth højtaler i keramik