Juna Nattøj

Juna Nattøj

Sov lækkert og behageligt med stil i dit nye Juna nattøj, der passer perfekt sammen med bl.a. Bæk&Bølge sengetøjet fra Juna. Nattøjet er lavet af overskudsstof, fra produktionen af sengetøj, hvorfor du altid er sikret et sæt nattøj, der matcher helt perfekt med dit sengetøj. Vælg mellem flere forskellige styles, der passer til de forskellige sæsoner. Der kommer løbende nye styles og farver til i takt med at der kommer sengetøjsnyheder, så hold endelig øje her på siden. Er der en style eller farve, du synes der mangler, så tøv ikke med at kontakte os, så kan vi skaffe den hjem.
6 vare(r)
Tilbud
Flere farver
JunaCubaShortsSolaML-20
Pris fra:

Pris: 249,00 DKK

Specialpris 186,75 DKK

Tilbud
Flere farver
JunaCubaShortsSolaSM-20

Pris: 249,00 DKK

Specialpris 186,75 DKK

Tilbud
Flere farver
BkBlgeSummerHatOneSize-20

Pris: 149,00 DKK

Specialpris 111,75 DKK

Tilbud
Flere farver
JunaBkBlgeChemiseLivML-20

Pris: 249,00 DKK

Specialpris 186,75 DKK

Tilbud
Flere farver
JunaBkBlgeChemiseLivSM-20

Pris: 249,00 DKK

Specialpris 186,75 DKK

Tilbud
Flere farver
JunaBkBlgeShortsSolaML-20
Pris fra:

Pris: 249,00 DKK

Specialpris 186,75 DKK

6 vare(r)

Sov godt i Juna nattøj

Hos DesignMe finder du et fint udvalg af det lækre Juna nattøj, matcher Bæk&Bølge sengetøjet helt perfekt. Nattøjet kommer i mange forskellige designs, der dog alle matcher sengetøjet. Juna formår med deres garderobe kollektion at bygge bro mellem brandets ikoniske sengetøjskollektion og nattøjsuniverset. Nattøjskollektionen bliver løbende opdateret i de nye trendfarver, så du altid kan matche dit sengetøj. Du får desuden moderigtigt Juna nattøj, du faktisk også kan bevæge dig ud fra hjemmet i.

Juna nattøj er fremstillet af overskudsstof

Hvis du er vild med bæredygtighed og dermed også prioriterer miljøet højt, så er nattøjskollektionen fra Juna noget du vil elske. Nattøjet fra Juna er nemlig blevet til for at kunne udnytte det overskudsstof, der opstår under produktionen af deres sengetøj. En Juna pyjamas er derfor som minimum altid OEKOTEX-certificeret og i langt de fleste tilfælde også af 100% økologisk bomuld. Du kan derfor sove med god samvittighed i dit nye Juna nattøj, velvidende at det kunne have været stof, der var gået til spilde.

Her på siden finder du den lækre Juna pyjamas, Juna natbukser samt Juna natkjole. Så kan du sove sødt og lækkert fra top til tå og i lige det du foretrækker.

Liv chemisen og Sola shortsene kan også sagtens bruges på en varm sommerdag, hvor Lala natbukserne og Ebba trøjen egner sig mere til hygge under dynen i vintermånederne.

PJ X Juna

Nattøjskollektionen er skabt i samarbejde med den internationale modedesigner Peter Jensen og kaldes egentlig PJ X JUNA. Et lidt sjovt navn, da PJ er det amerikanske slangord for pyjamas og det passer jo helt perfekt til kollektionen. Kollektionen er tro mod Peter Jensens design-DNA, men passer også helt igennem perfekt sammen med Junas design-DNA silhuetmæssigt. Der er fokus på det feminine og maskuline i form af henholdsvis flæser og boxy silhuetter samt unisex referencer.

Kollektionen får et nostalgisk touch i form af Bæk&Bølge signatur stoffet, som vi kender fra da vi var små. Lige netop Peter Jensens barndom har også været med til at præge kollektionen, da han altid lånte en af hans mormors natkjoler, når han overnattede hos hende. Om han så også sov i bæk og bølge sengetøj melder historien dog ikke noget om.

Der kommer hele tiden nye styles til i nye og eksisterende prints, der matcher det forskellige sengetøj fra Juna. Du finder Juna nattøj til enhver sæson og stil. Så er du mest til en Juna natkjole eller matchende trøje og bukser, så finder du det her på siden. Er der en bestemt style du er på udkig efter, så tøv ikke med at kontakte os, så kan vi sikkert godt skaffe den hjem til dig.

Du kan altid holde dig opdateret omkring nyheder ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev eller følge os på de sociale medier, hvor vi er aktive på Instagram og Facebook. Tilmelder du dig vores nyhedsbrev, får du også en fin velkomstrabatkode, du kan bruge på ikke nedsatte varer. Måske noget Juna nattøj, så du kan sove lækkert og behageligt med stil under dit matchende Juna sengetøj.