Ib Laursen

Ib Laursen

Gå på opdagelse i det spændende sortiment fra den dygtige danske engrosleverandører indenfor boligindretning og brugskunst - Ib Laursen. Det store udvalg tæller alt lige fra delikatesser og hudpleje til bålfade og lanterner. Brandet og derved også sortimentet er i konstant udvikling og vi bestræber os hele tiden på, at tilgodese vores kunders ønsker. Find dine favoritter her hos os og skab hygge i både hus og have med produkterne fra Ib Laursen. Kontakt os hvis du ikke har held til at finde lige netop dit drømmeprodukt hos os.

8 vare(r)
Tilbud
IbLaursenBrooklynVgspejlmKnager-20

Pris: 999,00 DKK

Specialpris 599,40 DKK

Tilbud
IbLaursenAltumBadebrste-20

Pris: 79,00 DKK

Specialpris 47,40 DKK

Tilbud
Flere varianter
IbLaursenAltumBodysbe500ml-20

Pris: 129,00 DKK

Specialpris 77,40 DKK

Tilbud
Flere varianter
IbLaursenAltumBodycreme500ml-20

Pris: 129,00 DKK

Specialpris 77,40 DKK

Tilbud
IbLaursenNewYorkLoftlampeSlv-20

Pris: 2.249,00 DKK

Specialpris 1.349,40 DKK

Tilbud
Flere farver
IbLaursenSaltPeberkvrneSt-20

Pris: 199,00 DKK

Specialpris 119,40 DKK

Tilbud
Flere farver
IbLaursenKeramikKnagmRiller-20

Pris: 19,00 DKK

Specialpris 11,40 DKK

Tilbud
IbLaursenToiletrulleholder-20

Pris: 99,00 DKK

Specialpris 59,40 DKK

8 vare(r)

Historien bag Ib Laursen

Ib Laursen blev grundlagt i 1971 og startede som en decideret møbelbutik under ejeren af samme navn. I dag er Ib Laursen en af Skandinaviens største engrosleverandører, når det handler om boliginteriør og brugskunst. Virksomheden holder til i Ribe, hvor de i 2020 indviede helt nye kontor-, showroom- og lagerbygninger. Familievirksomheden drives nu af sønnen Peter Laursen, som siden 2007 har fungeret som administrerende direktør. Virksomheden tæller hele 50 ansatte på hovedkontoret i Ribe. Udover dette har de også tilknyttet agenter i både Norge, Sverige, England, Tyskland og Holland.

Ib Laursen er en virksomhed i konstant udvikling - både når det gælder design, udvalg og kvalitet. Vi er stolte over at være med på rejsen og ser frem til at følge brandets mange nye tiltag.

Det spændende udvalg

Ib Laursen brugskunst og boliginteriør tæller en lang række af produkter. ¤ kollektioner bliver præsenteret årligt og de mange items er designet af brandet selv, hvor inspirationen ofte sker igennem deltagelse på messer, loppemarkeds ture, og udlandsrejser. Alle Ib Laursens produkter bliver fremstillet i Asien af udvalgte samarbejdspartnere og leverandører.

Ib Laursen ønsker at give os mange muligheder for at skabe en unik og hyggelig atmosfære omkring os - både inde og ude. Deres designs afspejler den nordiske design tradition og de vægter en fornuftig prissætning højt - da de mener at alle skal have mulighed for at eksperimenterer og inspireres til at skabe hyggelige rum, der giver ro og velvære.

Ib Laursen forhandler

De flotte og brugbare design produkter fra Ib Laursen finder du her. Vi fører et bredt sortiment og sætter en dyd i at være Ib Laursen forhandler. Hos os findes et bredt udsnit af det store og imponerende udvalg fra brandet. Skøn og velduftende hudplejeserier, lækre børste til ekstra velvære, Smukke flettede lamper og lanterner, smarte kurve og spande til mange formål, velsmagende delikatesser der også er flotte at have stående fremme, salt og peberkværne i tidløse designs, brugbare små sofa- og sideborde og praktiske opbevaringsmuligheder til hele hjemmet.

Vi håber at I har lyst til at kigge og blive inspireret af de mange flotte og brugbare produkter - som alle er meget fornuftigt prissat. Udvalget byder på mange gode gaveidéer i varierede prislejer, så du nemt kan overraske din veninde, nabo, svoger, kæreste eller mor.