Hübsch Spejle

Hübsch Spejle

Hübsch producerer et væld af smukke spejle til indretningen. Spejle i forskellige former og farver samt miks af materialer. Du finder bl.a. firkantede spejle med bløde kanter, runde spejle og trapez formede spejle. Alle spejle, der tilfører personlighed til indretningen og som er med til at bløde de skarpe kanter op med. Gå på udkig i sortimentet her på siden og tøv ikke med at kontakte os, hvis du synes vi mangler et bestemt spejl fra Hübsch, som du går og drømmer om. Glem ikke at tjekke resten af sortimentet fra Hübsch ud hos os.
8 vare(r)
Tilbud
HbschFirkantetSpejlH60cmEg-20

Pris: 659,00 DKK

Specialpris 549,00 DKK

Tilbud
HbschFirkantetVgSpejlmJernRammeRektangel-20

Pris: 1.249,00 DKK

Specialpris 949,00 DKK

Tilbud
HbschFirkantetVgSpejlmMessingRammeTrapez-20

Pris: 1.249,00 DKK

Specialpris 915,00 DKK

Tilbud
HbschRundtVgSpejlmTrRammeNatur-20

Pris: 1.399,00 DKK

Specialpris 1.095,00 DKK

Tilbud
HbschSpejlmOpslagstavleEg-20

Pris: 1.349,00 DKK

Specialpris 1.099,00 DKK

8 vare(r)

Tilfør et Hübsch spejl til indretningen

Et Hübsch spejl passer perfekt ind i entréen, badeværelset, soveværelset og hvor du ellers står og mangler et spejl. Hos DesignMe finder du et fint udvalg af spændende spejle fra Hübsch, der kan sætte et personligt præg på din indretning. Her finder du både runde, firkantede og trapez formede spejle med forskellige rammer. Det trapez formede Hübsch spejl er f.eks. rigtig flot på badeværelset, hvor det giver en anden effekt end det klassiske runde eller firkantede spejl.

Et Hübsch spejl kan være en simpel måde at skabe et nyt look på i et rum, og det koster ikke mange penge, at gøre det på denne måde. Et spejl kan også være med til at få rummet til at føles større, hvis det er et meget lille rum - som f.eks. entréen eller et værelse. Du kan også med fordel bruge et rundt spejl til at bløde de skarpe kanter i indretningen op med. Skarpe kanter ser man tit i især nybyggede huse, som skyder frem i disse år. Derudover har vi også bare en tendens til at købe mange firkantede ting, som f.eks. firkantede borde, reoler, billedrammer og tæpper. Her kan et rundt element i indretningen bløde disse skarpe kanter op. Det samme gælder for de trapez formede spejle og sågar også de firkantede spejle fra Hübsch, da disse har rundede sider og derfor ikke virker så skarpe.

Synes du vi mangler et Hübsch spejl i samlingen, så tøv ikke med at kontakte os, så kan vi altid skaffe dit nye drømmespejl hjem til dig. Hos DesignMe har vi udvalgt de spejle, vi finder mest spændende i Hübsch’ sortiment, men der er stadig masser at tage af. Gå på udkig her på siden og find dit nye Hübsch spejl til entréen, badeværelset, soveværelset eller gangen. God shoppelyst fra team DesignMe!