Hübsch Kurve

Hübsch Kurve

Find din nye Hübsch kurv her på siden. Kurvene fra Hübsch har mange anvendelsesmuligheder og du kan bruge dem til praktisk opbevaring af plaider, bøger, strikketøj, børnenes legesager eller sågar som potteskjuler til din gulvplante. Hübsch producerer et væld af flotte kurve af flettet rattan, bambus eller søgræs. Kurve der passer perfekt ind i det moderne hjem uden at de tager opmærksomheden for meget. Se også de flotte og praktiske vasketøjskurve fra Hübsch her. Sortimentet bliver løbende opdateret.
9 vare(r)
Tilbud
HbschBakkemHndtagBambus2stk-20

Pris: 649,00 DKK

Specialpris 519,20 DKK

Tilbud
HbschOvaleRattanKurvemHndtag2stk-20

Pris: 1.099,00 DKK

Specialpris 849,00 DKK

Tilbud
HbschRattanKurvemHndtagFirkantet2stk-20

Pris: 899,00 DKK

Specialpris 719,20 DKK

Tilbud
HbschRattanKurvemHndtagRunde2stk-20

Pris: 1.349,00 DKK

Specialpris 1.079,20 DKK

Tilbud
HbschRundeKurveSgrs3stk-20

Pris: 899,00 DKK

Specialpris 699,00 DKK

Tilbud
HbschRundeKurvemHvidKantSgrs3stk-20

Pris: 1.149,00 DKK

Specialpris 895,00 DKK

Tilbud
HbschVasketjskurviBambusStofGr-20

Pris: 649,00 DKK

Specialpris 519,20 DKK

Tilbud
HbschVghngtTrdkurveKrom-20

Pris: 1.149,00 DKK

Specialpris 899,00 DKK

Tilbud
HbschRundeBambusKurve2Stk-20

Pris: 559,00 DKK

Specialpris 447,20 DKK

9 vare(r)

En Hübsch kurv giver plads til praktisk opbevaring

Hos DesignMe forhandler vi et væld af kurve i alle afskygninger og her er Hübsch et af de brands, der bidrager godt til udvalget. Her finder du specielt mange flettede rattan eller bambus kurve. Kurve der alle fungerer som praktisk opbevaring af de ting, du gerne vil have lige ved hånden. Det kan f.eks. være plaider til sofaen, strikketøjet, blade og magasiner eller børnenes legetøj.

De flotte Hübsch kurve passer flot ind i det moderne hjem, hvor de ikke stjæler opmærksomheden, men blender godt ind i omgivelserne. Her på siden finder du også de populære væghængte trådkurve i krom, som ikke fylder på gulvet og er gode til plaider eller sågar gavepapiret på kontoret.

En Hübsch kurv kan altså bruges til lidt af hvert og i sortimentet finder du også den praktisk Hübsch vasketøjskurv. Vasketøjskurven kan foldes sammen og posen kan tages ud, så vasketøjet kan transporteres fra et sted til et andet. Den kommer desuden også med et låg, så man ikke kan se det beskidte vasketøj.

Med en Hübsch kurv får du også meget for pengene, idet mange af kurvene leveres som sæt af to eller tre stk. samt i flere forskellige størrelser. Dermed er anvendelsesmulighederne mange og de kan bruges i flere rum. En Hübsch kurv kan også bruges til praktisk opbevaring af toiletpapir på toilettet, så de er lige ved hånden og dine gæster kan nemt finde en ny rulle.

Gå på udkig her på siden og se det store udvalg af Hübsch kurve. Mangler vi et kurvesæt i sortimentet, så tøv ikke med at kontakte os, så kan vi skaffe det hjem til dig. Hos DesignMe er god kundeservice og hurtig levering i højsædet og vi går gerne langt for vores kunder. Se også resten af det store sortiment fra Hübsch online hos DesignMe.