House Doctor Spejle

House Doctor Spejle

Et spejl er ikke længere kun en praktisk foranstaltning til bade- eller soveværelset. Spejle kan benyttes i flere huset og nemt give lys, skabe rum og blikfang. Inddrag spejle som en del af en billedvæg, byd dine gæster velkommen med et smukt spejl i entréen eller skab glæde på børneværelset med unikke spejle. Der er uendelige muligheder med smukke House Doctor spejle kan du nemt lade fantasien få frit spil. Se vores interessante udvalg af spejle fra dygtige House Doctor lige her - og bliv fristet til nye spændende indretnings påfund.

1 vare(r)
Tilbud
Flere farver
HouseDoctorWallsRundSpejlMellem-20
Pris fra:

Pris: 749,00 DKK

Specialpris 561,75 DKK

1 vare(r)

Indret med et House Doctor spejl

Ovale, rektangulære, runde, kvadratiske - formerne er utallige og ligeledes når man kigger på materialer og farver, sker der meget spændende. Spejle kan være virkelig dekorative og skabe unikke rum - hvis man tør at være lidt modig. House Doctor Walls er en serie af stilrene spejle i forskellige former og farver, der er prissat, så de fleste kan være med. Spejlene er harmoniske og kan derfor nemt inddrages i indretningen og give fornyelse til et rum. Sammensættes spejlene med maling i smukke farver, kan der virkelig ske magi.

Med et House Doctor spejl kan man med relativt få midler skabe en unik væg i stuen med spejl kunst, forny badeværelset med to ovale spejle og få en hel ny oplevelse eller dekorer loftet i gangen på en helt ny og uventet måde, som man med garanti ikke finder det andre steder. De smukke Walls spejle fra det populære brand indbyder til kreativitet og leg. Hvis modet til de helt store armbevægelser måske ikke lige er til stede, så kan et ovalt eller rundt spejl gøre noget helt unikt for et rum. Hvis det bliver hængt hvor det firkantede hang før. De organiske og runde former giver en hel anden ro og harmoni til indretningen.