House Doctor Kurve

House Doctor Kurve

Det fineste udvalg af skønne House Doctor kurve. Det midtjyske brand har efterhånden mange fine designs i baghånden og flere af deres flotte kurve er blevet favoritter. Kurve både i stof, metal, græs, hyacint, rattan, bambus og hamp i fine og brugbare designs til både stuen, entréen, kontoret, sove- eller badeværelset. En kurv er dog mere populær end resten - nemlig den flotte House Doctor vasketøjskurv. Efterspørgslen er stor og heldigvis bliver der hele tiden tilføjet nye fine designs til udvalget.

15 vare(r)
Tilbud
HouseDoctorAskeKurvmLg-20

Pris: 1.199,00 DKK

Specialpris 995,00 DKK

Tilbud
HouseDoctorAskeKurvestmLg-20

Pris: 699,00 DKK

Specialpris 629,00 DKK

Tilbud
HouseDoctorAskeKurvestmLg2SORTERING-20

Pris: 699,00 DKK

Specialpris 399,00 DKK

Flere farver
HouseDoctorBathTrdkurvDobbel-20
Flere farver
HouseDoctorBathTrdkurvEnkel-20
Tilbud
HouseDoctorChakaKurvestOval-20

Pris: 949,00 DKK

Specialpris 799,00 DKK

Tilbud
HouseDoctorLaundryVasketjskurve-20

Pris: 899,00 DKK

Specialpris 719,00 DKK

Tilbud
HouseDoctorTangerKurvStor-20

Pris: 250,00 DKK

Specialpris 219,00 DKK

Tilbud
HouseDoctorChakaVasketjskurve-20

Pris: 1.649,00 DKK

Specialpris 1.445,00 DKK

15 vare(r)

Find en House Doctor kurv

Som nævnt er udvalget af kurve - og de materialer, former og farver de bliver fremstillet i uendelige. Dette giver heldigvis mange gode og unikke muligheder for at indrette sig flot med fine kurve fra dygtige House Doctor. De smarte kurve er perfekte til opbevaring alle steder i hjemmet. Gem legetøjet væk på børneværelset, stil en smuk stor potteplante deri, opbevar din shampoo og balsam nemt eller gem det snavsede tøj væk. Mulighederne er rigtig mange. Find lige netop den kurv der opfylder dine behov, ønsker og smag. Om det er en kurv i naturlige materialer som græs, rattan eller bambus som giver varme til indretningen eller den mere rå og stilrene trådkurv, så finder du et spændende udvalg lige her.

En flot House Doctor vasketøjskurv?

De fine House Doctor vasketøjskurve er som nævnt meget populære. Derfor forsøger brandet også hele tiden at tilføje nye designs til udvalget. Vi holder os løbende opdateret og tilføjer nye designs til vores udvalg ugentligt. Det flotte og slidstærke design kombineret med de rimelige priser, gør en vasketøjskurv House Doctor til et ønske blandt mange designelskere. Få fingrene i en af de populære kurve her hos os. Men hold øje - for når de brugbare kurve endelig er på lager, forsvinder de også lige så hurtigt igen.