House Doctor Hylder

House Doctor Hylder

House Doctor er fans af det industrielle touch, og dette ses tydeligt i flere af deres populære produkter. Især I deres udvalg af hylder lægger man mærke til brugen af metal og det stilrene, men samtidige rå udtryk. Vi har udvalgt en række brugbare House Doctor hylder, som vi håber falder i jeres smag. Find både små praktiske hylder, der kan benyttes mange steder i hjemmet, unikke hylder med inkorporeret knagerække og hele hyldesystemer, som nemt kan sammensættes efter ønske og behov.

8 vare(r)
Tilbud
HouseDoctorFariReolsystem-20

Pris: 2.638,00 DKK

Specialpris 2.499,00 DKK

Flere farver
HouseDoctorLedgeHylde-20
162,00 DKK
HouseDoctorLemmyHylde-20
739,00 DKK
Tilbud
HouseDoctorTagHyldemKnagerkke-20

Pris: 970,00 DKK

Specialpris 899,00 DKK

Tilbud
HouseDoctorVirarHylde-20

Pris: 970,00 DKK

Specialpris 899,00 DKK

8 vare(r)

Smarte House Doctor hylder

Som nævnt byder udvalget af hylder fra House Doctor på flere typer af hylder, som kan benyttes i hele hjemmet alt efter behov og ønsker. Sammenhængende for alle hylderne fra det populære brand, er at de er fremstillet i slidstærke, rå og samtidigt stilrene materialer. Derfor tiltaler hylderne også mange og kan benyttes i mange sammenhæng. Hylderne har en lang levetid og kan nemt flyttes rundt i hjemmet løbende.

Den simple og fine House Doctor Ledge hylde findes i tre farver - sort, hvid og messing. Hylden er perfekt til at have hængende i bryggers eller gang til nøgler, telefoner eller andre småting der nemt kan forsvinde fra en. Hylderne er også brugbare i køkkenet til krydderier eller på badeværelset til makeup, smykker eller tandbørsten. Mulighederne er mange og den fine lille hylde går aldrig af mode.

En anden smart House Doctor hylde er den anvendelige Book - der fås både i sort og hvid. Hylden er som navnet antyder ideel til bøger. Brug den som sengebord med en lille lampe på øverste hylde og alle bøger og magasiner på nederste. Virar hylden fra House Doctor er det smarteste lille opbevaringsmøbel til stue eller kontoret. Lav et lille stilleben på hylden, hæng tørklæde og hat på knagerne og gem magasinerne lidt væk i holderen.