H. C. Andersen Original

H. C. Andersen Original

Skab et eventyrligt miljø for dine børn eller dig selv med de flotte produkter fra H. C. Andersen Original. Serien indeholder produkter for både børn og voksne, men der er især fokus på at frembringe eventyrenes magi for børnene. H. C. Andersen Originals produkter er derfor oplagte gaveideer til for eksempel barnedåben, men også noget lidt ældre børn kan få glæde af. Lad dig drage af eventyret og dyk ned i de fine produkter her.
26 vare(r)
26 vare(r)

H. C. Andersen Original

Leder du efter gaveidéer til eventyrelskeren, eller trænger du selv til lidt magi i din indretning er H. C. Andersen Original stedet du skal lede. Med en verden af produkter for både store og små har brandet masser at byde på. Hvad end det er en HC Andersen plakat eller HC Andersen bestik kan det findes her. Det er især HC Andersens eventyr for børn der kommer til udtryk i brandets produkter. HC Andersen plakater er blandt andet med motiver af de kendte eventyr, men også af nogle af de mest kendte citater fra H. C. Andersen. Produkterne har et gammeldags, men stilrent udtryk, som gør dem egnede til langt de fleste indretninger.

HC Andersen plakater

I sortimentet findes et fint udvalg af flotte plakater inspireret af både H. C. Andersens eventyr, men også af hans kendte mundheld. Nogle plakater har farverige illustrationer som indikerer eventyret eller mundheldet, stadig holdt i den gammeldags stil. Samtidig er en anden serie af H. C. Andersen Original plakater baseret på hans kendte papirklip, holdt i sorte og hvide farver, for at skabe et stilrent, grafisk udtryk, og virkelig lade papirklippet komme til sin ret. Disse plakater gør sig om muligt endnu bedre i den voksne stue end på børneværelset, men i sidste ende er det kun fantasien som sætter grænser. Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med de mange fine produkter.