Gejst Molekyl

Gejst Molekyl

MOLEKYL er den populære Gejst lysestage, der kan sammensættes til uendeligheder. Lysestagen er inspireret af elektromagnetiske, der binder atomer sammen i molekyler. Michael Rem, designeren af produktet, har fortolket elektromagnetismens kraft med magneter, hvor lyseholderen og magneten er omdrejningspunktet, som kuglerne binder sig til. Den kraftige magnet gør det muligt at ”udfordre de fysiske love”, da man kan placere nogle af kuglerne under et tyndt bord og resten ovenpå. På den måde kan man lege med opfattelsen af tyngdekraft og skabe et unikt og legende udtryk.
12 vare(r)
Tilbud
GejstMOLEKYL4LysestageMessing-20

Pris: 1.499,00 DKK

Specialpris 995,00 DKK

Tilbud
GejstMOLEKYL4LysestageKrom-20

Pris: 1.499,00 DKK

Specialpris 995,00 DKK

Tilbud
GejstMOLEKYL4LysestageSort-20

Pris: 1.499,00 DKK

Specialpris 995,00 DKK

12 vare(r)

Din egen unikke Gejst MOLEKYL adventskrans

Med sættet med fire MOLEKYL lysestager, er det en oplagt mulighed at lave årets flotteste adventskrans, der ser stilfuld ud og som nemt kan skilles ad, når julen er ovre. Lad den fine Gejst lysestage passe perfekt ind i den moderne juleindretning, når der skal emme af hygge, men stadig være elegant og stilfuld. Vælg selv om du vil anrette lysestagerne sammen eller bruge dem hver for sig.

Kun fantasien sætter grænser

Gejst MOLEKYL lysestagerne vil se godt ud på det fine middagsbord, hvor de danner en lang løber af lys. Leg med tyngdekraften og arrangér lysestagerne med et tyndt bord eller hylde mellem stålkuglerne. På den måde kan du skabe et legende udtryk, der samtidig inddrager de andre møbler i indretningen og skaber sammenhæng. Du kan også få de fine Gejst lysestager til at se ud som om de kravler op ad en genstand, så længe magneten kan trænge igennem til stålkuglerne på den anden side. Genstanden behøver ikke at være magnetisk. Leg også med forskellige farver stearinlys i forskellige længder og former – korte lys eller lange, spidse lys. Så får du aldrig en lysestage, der ligner den forrige.

Det er kun fantasien, der sætter grænser for hvor vild, elegant eller skulpturel MOLEKYL lysestagen fra Gejst skal se ud i dit hjem. Lad din nye lysestage Gejst skabe i dit hjem.