Gejst Flex

Gejst Flex

Gejst FLEX er et fleksibelt opbevaringssystem, som bygger på FLEX Rail hylden. FLEX Rail hylden er magnetisk og har samtidig en lille hylde, hvor man f.eks. kan stille bøger på. Du kan derfor hænge knive på forsiden og stille opskriftsbøger bag på den lille hylde. Derudover findes der en række tilbehør, som nemt kan monteres på hylden. Skab f.eks. en opbevaringshylde til køkkenet med kaffefilter holder, knager, hylde og bakke. Eller hæng hylden op i soveværelset ved siden af sengen og tilføj et FLEX sidebord og et FLEX spejl. Det er kun fantasien, der sætter grænser.
23 vare(r)
23 vare(r)

Gejst FLEX i køkkenet

Brug den alsidige Gejst FLEX hylde i køkkenet og få mere plads. Med FLEX hylden kan du opbevare kaffefiltrene på en flot måde med FLEX kaffefilter holder. Så er det slut med at gemme kaffefiltrene væk og du kan bruge pladsen til noget andet. Med FLEX knagerne kan du hænge viskestykkerne op eller noget af dit køkkengrej. Krydderurterne kan også få sin plads med FLEX lille boks eller vis dit flotte bestik frem i boksen. Om du har lidt med plads, eller du blot vil vise noget af dit flotte køkkengrej frem, så er FLEX-serien en oplagt måde at gøre din indretning unik og personlig på.

Gejst FLEX på kontoret

Er du træt af at blyanter, sakse og klipse ligger over det hele, så kan du med Gejst FLEX hylde systemet få orden på alle de små og store ting og samtidig have tingene lige ved hånden. Saksen bliver f.eks. aldrig væk, hvis den får sin plads på den magnetiske FLEX Rail hylde. Med FLEX magneterne kan du nemt hænge de vigtige papirer eller de søde børnetegninger op på FLEX Rail hylden. Ved at bruge din fantasi, kan du sammensætte en opbevaringshylde, der passer perfekt ind i dine behov uden at gå på kompromis med design og kvalitet.