Ferm Living Wire Basket

Ferm Living Wire Basket

Ferm living står bag disse skønne mulitfunktionelle trådkurve som de har givet navnet Wire Basket. Kurvene kan bruges til opbevaring af alt lige fra legesager på børneværelset til vasketøjskurv på badeværelset, og kombinerer man trådkurven med det tilhørende Wire Basket top, får man pludselig et flot og meget elegant lille bord.

14 vare(r)
Tilbud
FermLivingWireBasketLargeGr-20

Pris: 599,00 DKK

Specialpris 479,20 DKK

Tilbud
FermLivingWireBasketLargeSort-20

Pris: 599,00 DKK

Specialpris 479,20 DKK

Tilbud
FermLivingWireBasketMediumGr-20

Pris: 499,00 DKK

Specialpris 399,00 DKK

Tilbud
FermLivingWireBasketMediumSort-20

Pris: 499,00 DKK

Specialpris 399,20 DKK

Tilbud
FermLivingWireBasketSmallGr-20

Pris: 399,00 DKK

Specialpris 319,20 DKK

Tilbud
FermLivingWireBasketSmallSort-20

Pris: 399,00 DKK

Specialpris 319,20 DKK

Tilbud
FermLivingWireBasketTopLargeOlieretEg-20

Pris: 749,00 DKK

Specialpris 599,20 DKK

Tilbud
FermLivingWireBasketTopLargeRgetEg-20

Pris: 749,00 DKK

Specialpris 599,20 DKK

Tilbud
FermLivingWireBasketTopLargeSortEg-20

Pris: 749,00 DKK

Specialpris 599,20 DKK

Tilbud
FermLivingWireBasketTopMediumOlieretEg-20

Pris: 599,00 DKK

Specialpris 479,20 DKK

Tilbud
FermLivingWireBasketTopMediumRgetEg-20

Pris: 599,00 DKK

Specialpris 479,20 DKK

Tilbud
FermLivingWireBasketTopMediumSortEg-20

Pris: 599,00 DKK

Specialpris 479,20 DKK

Tilbud
FermLivingWireBasketTopSmallOlieretEg-20

Pris: 449,00 DKK

Specialpris 359,20 DKK

Tilbud
FermLivingWireBasketTopSmallSortEg-20

Pris: 449,00 DKK

Specialpris 359,20 DKK

14 vare(r)

De smarte Ferm Living Wire Basket

Hos Designme finder du alle modeller af den populære og multifunktionelle trådkurv fra Ferm Living ved navn Wire Basket. Ferm Living Wire Basket er ikke bare en super flot trådkurv til opbevaring, men omdannes så let som ingenting til et elegant lille bord, hvis den tilføres en af de tilhørende små toppe eller bordplader ved navn Wire Basket Top. Ferm Living Wire Basket er den perfekte kurv til opbevaring af hjemmets mange hverdagsting så som brænde til brændeovnen, huer, handsker og halstørklæder i entreen, legesagerne på børneværelset, magasiner, puder og plaider i stuen, eller tøjet i soveværelset. Kan du godt lide at strikke, er Wire Basket trådkurvene, ligeledes perfekt til opbevaring af alle dine forskellige garnnøgler og en smuk måde at opbevare og fremvise sin hobby på. Wire Basket er også helt perfekt hvis du står og mangler en lidt mere elegant vasketøjskurv til badeværelset og fås i så mange forskellige farver, at der helt sikkert kan findes en trådkurv i en farver der matcher det øvrige interiør. På badeværelset kan Wire Basket kurven med fordel monteres et låg, så vasketøjet rent synsmæssigt, gemmes lidt af vejen.

Ferm Living basket bliver som sagt kaldet en mulitfunktionel trådkurv og det er bestemt berettiget, da næsten kun fantasien sætter grænsen for, hvad du kan bruge disse fantastiske kurve til. Ferm Living Wire Basket er en robust kurv som er fremstillet i pulverlakeret stål og fås i flere forskellige farver. og i størrelserne small, medium og large. Wire basket er den perfekte kurv til opbevaring af hjemmets mange små hverdags ting og sager, og står du og mangler et elegant lille bord, så er det som sagt bare at tilkøbe en af de tilhørende Ferm Living Wire Basket toppe og vupti, så har du det smukkeste lille bord.

De tilhørende Wire Basket toppe fås i egetræ men forskellig overfladebehandling så som olieret eg, røget eg og sorbejdset eg. 

De små Ferm Living Wire Basket borde er perfekte som små sengeborde, med plads til en lille læselampe og en god bog, eller som et lille bord ved siden af sofaen. Ferm Living Wire Basket bordet er også utrolig smukt og dekorativt, hvis det placeres i et hjørne af sturen med lidt små nips, så som et par flotte lysestager og en vase eller en lille grøn plante. Står du og mangler en sofabords løsning som er både let og elegant og fleksibel, så kunne Ferm Living Wire Basket bordene også være en mulighed. Da trådkurvene fås i flere forskellige farver og størrelser, kan du sammensætte et sæt af Ferm living Wire Basket borde som passer perfekt ind i lige præcis din boligindretning. Ønkser du at anvende Ferm Living Wire Basket kurvene som sofaborde, kan det være super flot at placere to borde i forskellige farver og størrelser sammen, da det giver lidt den samme efekt som med de populære indskudsborde, hvor størrelses og niveau forskellen giver et stilfuldt look.

Ferm Living Wire Basket trådkurvene er ganske enkelt geniale til mangt og meget og har da også indfundet deres sikre plads i mange danske hjem. 

Hos DesignMe er vi uden tvivl ret vilde med dem og hos os vil du altid finde det fulde sortiment...