Ferm Living Vasketøjskurve

Ferm Living Vasketøjskurve

Hos DesignMe finder du alle de skønne og meget populære Ferm Living vasketøjskurve samt Wire basket i flotte, moderne designs. Du finder et bredt udvalg af vasketøjskurve i forskellige designs og tekstiler. Find f.eks. Herman vasketøjskurven, vasketøjskurven af flettet rattan og meget andet her på siden. Trådkurvene er også yderst anvendelige som vasketøjskurv, og tilføres den matchende top plade, kan vasketøjet gemmes lidt væk. Du er altid sikret moderne og tidløse designs blandt Ferm Livings store sortiment.

5 vare(r)
Tilbud
FermLivingFlettetVasketjskurvNatur-20

Pris: 1.199,00 DKK

Specialpris 840,00 DKK

Tilbud
FermLivingWireBasketMediumSort-20

Pris: 499,00 DKK

Specialpris 299,00 DKK

Tilbud
FermLivingWireBasketLargeSort-20

Pris: 599,00 DKK

Specialpris 425,00 DKK

Tilbud
FermLivingWireBasketSmallSort-20

Pris: 399,00 DKK

Specialpris 259,00 DKK

Tilbud
FermLivingHermanVasketjskurv-20

Pris: 1.099,00 DKK

Specialpris 770,00 DKK

5 vare(r)

Find din nye Ferm Living vasketøjskurv her

Hos DesignMe finder du alle de skønne og meget populære Ferm Living vasketøjskurve og Wire Basket i moderne designs. Et badeværelse er ofte et rum uden de store pyntegenstande og kan derfor let komme til at fremstå lidt trist og kedeligt. Med få midler kan du dog forvandle dit badeværelse til et rum, der virker dejligt forfriskende og moderne at træde ind i. Leder du efter en moderne eller tidløs genstand til dit vasketøj, så har Ferm Living med garanti et produkt, der opfylder disse behov.

En Ferm Living vasketøjskurv i 100% kanvas med mulighed for at lukke af for tøjet, er her et godt bud på en stilren løsning til opbevaring af beskidt vasketøj. En flettet Ferm Living vasketøjskurv i rattan kan tilføre et moderne touch til badeværelset eller soveværelset. For at fuldende looket, kan du hænge en flettet rattan lampe op over sengen eller i hjørnet. Der er mange bud på en praktisk Ferm Living vasketøjskurv i denne kategori, og du finder med garanti en, der passer ind i netop dit hjem. Det er uanset om du er til det rolige look eller det mere moderne look baseret på tidens trends.

I Ferm Livings sortiment til badeværelset, findes desuden en lang række af de essentielle designobjekter til dit badeværelse. Forkæl dig og din familie med de skønne håndklæder i 100% økologisk bomuld og i moderne farver. Trådkurvene fra Ferm Living kan anvendes med eller uden låg, og er ligeledes helt perfekte som vasketøjskurve. Wire basket er fremstillet i pulverlakeret stål og fås i flere farver og tre forskellige størrelser.

Af andre små ting fra Ferm Living som kan være med til at shine dit badeværelse op, skal nævnes det skønne udvalg af toiletrulleholdere og håndklædeholdere i forskellige designs.
Vi hos DesignMe håber at du vil lade dig inspirere og at en af de moderne Ferm Living vasketøjskurve også kan friste dig.