Ferm Living Toiletrulleholder & Håndklædeholder

Ferm Living Toiletrulleholder & Håndklædeholder

Toiletrulleholderen som med sit simple design, er blevet en absolut bestseller. Ferm Living toiletrulleholderen er både smuk og funktionel. Den er fremstillet i pulverlakeret metal eller messing og med en lille egetræs detalje som tilfører designet, både stil og elegance. Ferm Living toiletrulleholderen bør få følgeskab af håndklædeholderen i samme serie og sammen vil de med deres lette design, yde deres bidrag til det stilfulde badeværelse.

16 vare(r)
Tilbud
FermLivingDoraToiletrulleholderSort-20

Pris: 299,00 DKK

Specialpris 239,00 DKK

Tilbud
FermLivingCurvatureHndkldeholderSortMessing-20

Pris: 799,00 DKK

Specialpris 599,00 DKK

Tilbud
FermLivingCurvatureToiletrulleholderSortMessing-20

Pris: 369,00 DKK

Specialpris 299,00 DKK

Tilbud
FermLivingDoraHndkldestativCashmere-20

Pris: 1.399,00 DKK

Specialpris 1.119,00 DKK

Tilbud
FermLivingDoraHndkldestativSort-20

Pris: 1.399,00 DKK

Specialpris 1.119,00 DKK

Tilbud
FermLivingCurvatureToiletrulleholderMessing-20

Pris: 369,00 DKK

Specialpris 299,00 DKK

Tilbud
FermLivingCurvatureHndkldeholderMessing-20

Pris: 799,00 DKK

Specialpris 599,00 DKK

Tilbud
FermLivingHndkldeholderKrom-20

Pris: 249,00 DKK

Specialpris 189,00 DKK

Tilbud
FermLivingToiletrulleholderKrom-20

Pris: 199,00 DKK

Specialpris 149,00 DKK

Tilbud
FermLivingHndkldeholderMessing-20

Pris: 249,00 DKK

Specialpris 199,00 DKK

16 vare(r)

Ferm Living toiletrulleholder og Ferm Living håndklædeholder i stilfuldt design

Ferm Living har kastet deres kærlighed over badeværelset og indretningen af dette, og skabt en hel kollektion af skønne produkter, som du kan anvende for at shine dit badeværelse op og tilføre det både farver og stil. Et af de produkter som de har ramt lige i øjet, er deres minimalistiske Ferm Living toiletrulleholder og den tilhørende Ferm Living håndklædeholder.

Et badeværelse bør indrettes med samme ynde og kærlighed som hjemmets øvrige rum. Ofte er badeværelset et rum med få eller ingen pyntegenstande grundet risiko for fugt og vand, men med få midler kan man sagtens indrette sit badeværelse så det virker både stilfuldt og imødekommende. 

Den enkle Ferm Living toiletrulleholder og matchende Ferm Living håndklædeholder er et godt eksempel på nogle af de simple midler man kan bruge, for at tilføre rummet en moderne stil og elegance. 
Både Ferm Living håndklædeholder og toiletrulleholder Ferm Living er fremstillet i henholdsvis sort pulverlakeret metal, messing eller krom og tilført en lille smuk egetræsdetalje. Det simple design giver begge produkter et look, der er både elegant og tidløst og som kan passe ind i de fleste badeværelsesmiljøer. Mens toiletrulleholderen holder styr på toiletpapiret, sørger håndklædeholderen for at dine håndklæder hænger med stil. 

Det nyeste skud på stammen indenfor badeværelseskategorien, er Curvature serien. Curvature serien består af organiske designs til badeværelset: en toiletrulleholder, håndklædeholder og kroge. Serien bryder med de stringente linjer i indretningen med dens kurvede former.

En anden måde at pifte et badeværelse op på, er ved at tilføre det et flot nyt bruseforhæng, en smuk vasketøjskurv, kulørte håndklæder og en matchende bademåtte. De nævnte genstande til badeværelset er desuden ting som ikke koster det store, men som rent visuelt kan gøre en kæmpe forskel på dit badeværelse. 

Ferm Living toiletrulleholder og Ferm Living håndklædeholder er helt sikkert et godt sted at starte og efterhånden et must have.