Ferm Living Tæpper

Ferm Living Tæpper

Står du og mangler et lækkert tæppe til din stue, entre, badeværelse, soveværelse eller til børneværelset, så kan vi måske friste dig med vores sortiment af Ferm Living tæpper. Sortimentet består både af skønne vævede Kelimtæpper i uld, deres Dip måtter i vævet bomuld med dypfarvet finish og deres vendbare Nomad tæpper i 100% recycled polyester, som egner sig til såvel indendørs som udendørs brug. Så kig forbi og lad dig inspirere.

1-36 af 45
Ferm Living Way Løber-20
999,00 DKK
Ferm Living Way Måtte-20
399,00 DKK
Ferm Living Way Tæppe-20
1.899,00 DKK
Tilbud
Ferm Living Kelim Tæppe Borders Large-20

Pris: 1.799,00 DKK

Specialpris 1.429,00 DKK

Tilbud
Ferm Living Kelim Tæppe Borders Small-20

Pris: 749,00 DKK

Specialpris 649,00 DKK

Tilbud
Ferm Living Kelim Tæppe Borders X-Large-20

Pris: 2.999,00 DKK

Specialpris 2.599,00 DKK

Tilbud
Ferm Living Kelim Tæppe Section Large-20

Pris: 1.799,00 DKK

Specialpris 995,00 DKK

Tilbud
Ferm Living Kids Fruiticana Tufted Tæppe Ananas Large-20

Pris: 1.999,00 DKK

Specialpris 1.799,00 DKK

Tilbud
Ferm Living Kids Fruiticana Tufted Tæppe Ananas Small-20

Pris: 999,00 DKK

Specialpris 799,00 DKK

Tilbud
Ferm Living Kids Fruiticana Tufted Tæppe Jordbær Large-20

Pris: 1.999,00 DKK

Specialpris 1.599,00 DKK

Tilbud
Ferm Living Kids Fruiticana Tufted Tæppe Jordbær Small-20

Pris: 999,00 DKK

Specialpris 799,00 DKK

Tilbud
Ferm Living Kids Toro Legekøkken-20

Pris: 1.699,00 DKK

Specialpris 1.195,00 DKK

1-36 af 45

Ferm Living Tæpper og Måtter i flot dansk design

Ferm Living er en dansk design virksomhed der fremstille skønne produkter til din boligindretning og herunder også lækre tæpper i forskellige størrelser, farver og materialer. Deres sortiment byder på alt lige fra vaser og urtepotter, sengetøj, puder og plaider, forklæder og grydelapper til møbler og tæpper. Alt sammen i flot moderne og stilrent design, men også hvor de ikke er bange for at lege med farver og mønstre.

Denne lyst til at overraske og udfordre og til at tilføre vores boligindretning nogle skønne farver, gør sig også gældende når vi taler om et flot Ferm Living gulvtæppe. Deres sortimentet byder både på skønne vævede Kelimtæpper i uld, deres Dip måtter i vævet bomuld med dypfarvet finish og det sidste skud på stammen, deres Nomad tæpper i 100% recycled polyester, som kan anvendes både indendørs som udendørs.

Et flot tæppe i stuen kan bidrage til en dejlig stemning at hygge og varme. Kombinationen at et flot tæppe og nogle smukke puder og en lækker plaid i matchende farver i sofaen, være prikken over iet i at skabe en stilfuld stue med en rolig og afslappende atmosfære. Så mangler der sådan set bare de tændte stearinlys og hyggen er fuldendt.

Ferm Living kelimtæppe - Et unika

Ferm Living Kelimtæppet er fremstillet i 80% uld og 20% bomuld med et karakteristisk grafisk udtryk og fås i tre forskellige størrelser. De rolige og diskrete gråtoner som tæppet er udført i, gør at disse Ferm Living gulvtæpper er lette at inkorporere i din egen personlige indretning, da de vil passe godt til stort set alt. Ferm Living kelimtæppet passer perfekt under et spisebord eller et sofabord i stuen, hvor det vil kunne bidrage med en stemning af hygge og varme. Kelimtæpperne er håndvævede, og uldgarnet håndfarvet og hvert tæppe er derfor helt unikt. Væveteknikken som er anvendt hedder "Punja" og er en af de ældste væveteknikker i verden og vævningen kan derfor variere en smule fra tæppe til tæppe alt afhængig af personen, som har vævet tæppet.

Farverige tæpper og måtter i moderne designpasting

Står du derimod og mangler nogle mindre tæpper til din entre, soveværelset eller børneværelset, kunne de lidt mindre Dip måtter eller de nye Nomad tæpper måske være sagen. Der er ikke noget værre end at sætte fødderne ud på et koldt gulv om morgenen efter en dejlig nattesøvn, og her kan et lille tæppe eller løber gøre underværker. Et lille tæppe har dog ikke kun til formål at ”varme” vores fødder, men skal ses som en del af den samlede indretning af rummet og kan derfor også være en nem måde at tilføre rummet lidt friske farver.

Ferm Living Dip måtterne er fremstillet i vævet bomuld og har frynsekanter med en dypfarvet finish i hhv. blå og rosa. Måtten kan maskinvaskes og er ideel til badeværelse, køkken og bryggers samt børneværelse.

Ferm Living tæpperne Nomad i polyester er alle vendbare og kan benyttes både ude og inde. Et lille tæppe der hurtigt kan skabe liv og smukke miljøer lige meget hvor man benytter det.

Hos DesignMe er vi vilde med de mange skønne Tæpper fra Ferm Living og håber også at de kan friste dig....