Ferm Living Stole

Ferm Living Stole

I denne kategori har vi samlet vores udvalg af de flotte og moderne Ferm Living stole. Stolene har et tidsløst og minimalistisk design, og uanset hvilken stil og indretning man foretrækker, er der med garanti en stol for enhver smag. De forskellige Ferm Living stole kan bruges på mange forskellige måder og hver en stol kan udtjene hvert sit formål i boligen. Stolene findes i flere forskellige farver, så stolene kan opfylde alle behov, hvad enten man er til farver eller det mere neutrale look.

23 vare(r)
Nyhed
FermLivingSpinStoolBrun-20
2.799,00 DKK
Nyhed
FermLivingArkHjstolTilBrnAsk-20
Nyhed
FermLivingArkBrnestolBl-20
1.499,00 DKK
Nyhed
FermLivingArkBrnestolAsk-20
1.499,00 DKK
Nyhed
FermLivingArkSpisebordsstolBl-20
Nyhed
FermLivingArkSpisebordsstolAsk-20
Flere farver
FermLivingHermanStolTrBen-20
3.499,00 DKK
Tilbud
Flere farver
FermLivingDesertTaburetSortStel-20

Pris: 899,00 DKK

Specialpris 449,00 DKK

Flere farver
FermLivingDesertLoungeStolSort-20
Flere farver
FermLivingDesertLoungeStolCashmere-20
Flere farver
FermLivingHermanTaburetKromBen-20
Flere farver
FermLivingHermanStolKromBen-20
2.699,00 DKK
Flere farver
FermLivingHermanTaburet-20
1.199,00 DKK
Flere farver
FermLivingHermanStol-20
2.349,00 DKK
Flere farver
FermLivingHermanLoungeStol-20
4.499,00 DKK
23 vare(r)

De flotte Ferm Living Stole

De populære Stole fra det danske brand Ferm Living har efterhånden vundet indpas i mange danske hjem – og det forstår man godt. En Ferm Living stol er, ligesom de resterende produkter fra det populære brand, en stol i absolut fantastisk kvalitet og et utrolig lækkert design. En Ferm Living stol er foruden sit flotte og moderne design en stol, der giver en ufattelig lækker komfort. Vælger man at købe sig en Ferm Living stol kan man være sikker på, at man har en stol, der fortsat efter mange timers brug er komfortabel men samtidig stadig ser ualmindelig godt ud. 

Det flotte og populære Ferm Living stole findes i flere forskellige udformninger, størrelser og farver – så der er med garanti en stol for enhver smag. Ferm Living har bl.a. udviklet spisebordsstole, en smuk lounge stol og praktiske taburetter. Alle disse stole opfylder forskellige behov og kan bruges på et hav af forskellige muligheder i den moderne boligindretning. En Ferm Living stol har et lækkert og tidsløst og minimalistisk design, og uanset hvilken type indretning man foretrækker, vil en sådan stol passe perfekt ind i boligen. De forskellige stole kan erhverves i flere forskellige farver, så er man til det farverige eller det mere neutrale udtryk, kan man med garanti være sikker på, at man får en stol, der opfylder alle ens behov!