Ferm Living Puder

Ferm Living Puder

Ferm Living er en dansk design virksomhed som bl.a. laver de skønneste puder til hjemmet og i et væld af smukke farver og mønstre. Ferm Living puder spænder lige fra sofapuder i økologoisk bomuld, med grafisk print til deres ensfarvede quiltede basispuder i høj kvalitet og med lækre detaljer, som skjulte lynlåse og flot logo. Alle puderne fra Ferm Living kommer med fyldige dunpuder som gør at puderne holder formen flot. Sortimentet byder også på et væld af søde og charmerende børnepuder.

33 vare(r)
Ferm Living Way Pude-20
699,00 DKK
Tilbud
Ferm Living Kids Fruiticana Snake Blå-20

Pris: 749,00 DKK

Specialpris 595,00 DKK

Tilbud
Ferm Living Pude Fruiticana Konkylie-20

Pris: 349,00 DKK

Specialpris 229,00 DKK

Tilbud
Ferm Living Pude Fruiticana Vandmelon-20

Pris: 349,00 DKK

Specialpris 229,00 DKK

Tilbud
Ferm Living Pude Mr. snake Multicolour-20

Pris: 749,00 DKK

Specialpris 645,00 DKK

Tilbud
Ferm Living Pude Snake Mini Dusty Rainbow-20

Pris: 399,00 DKK

Specialpris 349,00 DKK

Tilbud
Ferm Living Pude Stripy Snake Rosa-20

Pris: 749,00 DKK

Specialpris 499,00 DKK

Tilbud
Ferm Living Quilt Pude Bordeaux 45 x 45 cm.-20

Pris: 669,00 DKK

Specialpris 449,00 DKK

Tilbud
Ferm Living Quilt Pude Rust 45 x 45 cm-20

Pris: 669,00 DKK

Specialpris 449,00 DKK

Tilbud
Ferm Living Salon Pude Bengal 40 x 25 cm-20

Pris: 599,00 DKK

Specialpris 399,00 DKK

Tilbud
Ferm Living Salon Pude Checked Blå-20

Pris: 699,00 DKK

Specialpris 499,00 DKK

Tilbud
Ferm Living Salon Pude Coral 40 x 25 cm-20

Pris: 599,00 DKK

Specialpris 399,00 DKK

Tilbud
Ferm Living Salon Pude Coral 40 x 40 cm-20

Pris: 699,00 DKK

Specialpris 499,00 DKK

Tilbud
Ferm Living Salon Pude Leaf 40 x 25 cm-20

Pris: 599,00 DKK

Specialpris 399,00 DKK

Tilbud
Ferm Living Salon Pude Mosaic Sand-20

Pris: 599,00 DKK

Specialpris 399,00 DKK

Tilbud
Ferm Living Salon Pude Pinstripe-20

Pris: 699,00 DKK

Specialpris 499,00 DKK

Tilbud
Ferm Living Salon Rund Pude Bengal-20

Pris: 799,00 DKK

Specialpris 399,00 DKK

Tilbud
Ferm Living Uld Pude Bordeaux 40 x 60 cm.-20

Pris: 669,00 DKK

Specialpris 449,00 DKK

33 vare(r)

Ferm Living Design Puder

Ferm Living Design Puder. Ferm Living er en trendy dansk design virksomhed som bl.a. laver de skøneste puder til hjemmet og i et væld af smukke mønstre og farver. Deres sortiment indeholder er varieret og mangfoldigt udvalg af smukke puder og spænder lige fra sofapuder i økologisk bomuld, med håndlavet grafisk og geometrisk print til deres ensfarvede quiltede basispuder i høj kvalitet og med små lækre detaljer, som skjulte lynlåse og flot logo. Alle puderne fra Ferm Living kommer med fyldige dunpuder som gør at puderne holder formen flot også over tid. Alle Ferm Living puderne er fremstillet med henblik på at sætte lidt kulør og liv i boligindretningen og lege lidt med både farver, mønstre og former. At udskifte sine pynte puder i hjemmet, er en god og forholdsvis let måde at tilføre sin bolig nyt live og eksperimentere lidt med nye farver til hjemmet. Ved f.eks at tilføre en sofa et par nye puder i friske kontrast farver, og måske en ny matchende plaid, kan en sofa af ældre dato lige pludselig fremstå i et helt nyt lys og som var den næsten ny igen. Et par gode puder har selvfølgelig ikke kun til formål at fungere som pynt, men vil også gøre din sofa, lænestol eller seng ekstra rar og komfortabel at være i. Ferm Living puderne er sagt med andre ord både for dem der elsker grafiske mønstre og puder der fanger blikket i stuen, men bestemt også til dem der bare godt kan lide at få lidt kulør på boligindretningen i forme af nogle lækre ensfarvede puder i matchende nuancer. Ferm Living Ferm Living Quilt Puder. Ferm Living Quilt puderne bliver ofte betegnet som deres basispuder, da de i form og farve er både skønne og tidløse og da de fungerer god både alene, men også når de sammensættes med nogle af de mønstrede puder fra Ferm Living, så som den farverige Colour Block serie, hvor Quilt puderne kan være den rolige base. Ferm Living Salon Puder. Det sidste skud på stammen af puder fra Ferm Living er deres eksklusive Salon pudeserie. De dekadente puder er fremstillet i fashionable brokade tekstiler, der nærmest oser af luksus og som leder vores tanker tilbage på franske saloner fra en forgangen tid. Salon puderne fås i mange forskellige farver og mønstre og vil virkelig være et fantastisk plus til din boligindretning. Ferm Living Puder til Børn. Sortimentet byder også på et væld af søde og charmerende børnepuder så som Ferm Living slangepuderne Mr. Snake, blæksprutte puden, uglepuden og mange flere. De Skønne Ferm Living børnepuder er alle tiltænkt at fungere både som usdmykning og til leg og pudene kommer i farver og former som matcher de øvrige ting i Ferm Livings Kids sortimentet. Står du og skal give dit barne børneværelse en smuk make over, så kan du med Ferm Living finde stort set alt hvad du har brug for. foruden de søde piuder, finder du matchende sengetøj, tapeter, hylder, legetelte og meget mere i matchende farver, som er med til at give børneværelser både stil og fantastisk hygge.

Ferm Living Quilt Puder

Ferm Living Quilt puderne bliver ofte betegnet som deres basispuder, da de i form og farve er både skønne og tidløse og da de fungerer god både alene, men også når de sammensættes med nogle af de mønstrede puder fra Ferm Living, så som den farverige Colour Block serie, hvor Quilt puderne kan være den rolige base.

Ferm Living Salon Puder

Det sidste skud på stammen af puder fra Ferm Living er deres eksklusive Salon pudeserie. De dekadente puder er fremstillet i fashionable brokade tekstiler, der nærmest oser af luksus og som leder vores tanker tilbage på franske saloner fra en forgangen tid. Salon puderne fås i mange forskellige farver og mønstre og vil virkelig være et fantastisk plus til din boligindretning.

Ferm Living Puder til Børn

Sortimentet byder også på et væld af søde og charmerende børnepuder så som Ferm Living slangepuderne Mr. Snake, blæksprutte puden, uglepuden og mange flere. De Skønne Ferm Living børnepuder er alle tiltænkt at fungere både som usdmykning og til leg og pudene kommer i farver og former som matcher de øvrige ting i Ferm Livings Kids sortimentet. Står du og skal give dit barne børneværelse en smuk make over, så kan du med Ferm Living finde stort set alt hvad du har brug for. foruden de søde piuder, finder du matchende sengetøj, tapeter, hylder, legetelte og meget mere i matchende farver, som er med til at give børneværelser både stil og fantastisk hygge.

Ferm Living kvalitetspuder

Ferm Living puderne er ikke kun skabt med henblik på flot design til hjemmet, men er også skabt med henblik på at være en brugsgenstand til hygge og komfort og dermed med henblik på at kunne klare hverdagens slid. Alle Ferm Living puderne er fremstillet stof og materialer af høj kvalitet og fyldt med et blødt men fast dynfyld, som sikrer at puderne holder deres flotte form og også når de bruges flittigt.

Alle puderne kommer desuden med lynlås i betrækket, så det nemt kan tages af for vask eller rens.

Hos DesignMe elsker vi alle vores skønne puder fra Ferm Living og håber også at nogle af dem falder i din smag...