Ferm Living Plaider

Ferm Living Plaider

Hos Designme finder du alle de skønne Ferm Living plaider, som uden tvivl vil være med til at sætte prikken over i'et i din boligindretning. Hvad er bedre end et lækkert blødt tæppe at putte sig under, når der slappes af i sofaen om aftenen? En Ferm Living plaid kan også fint tages med i skoven eller på stranden - eller vikles rundt om benene en kølig sommeraften på terrassen. Her hos DesignMe finder du de lækre og flotte plaider fra Ferm Living. Her kan f.eks. nævnes Shay plaiderne, Herringbone plaiderne med flot sildebensmønster og Vista plaiderne med flotte grafiske mønstre.

12 vare(r)
Nyhed
FermLivingFreeTapestryTppe-20
Nyhed
FermLivingCalmBlanketCamelSort-20
Tilbud
FermLivingVistaPlaidLilac-20

Pris: 999,00 DKK

Specialpris 799,00 DKK

Tilbud
FermLivingVistaPlaidOffWhite-20

Pris: 999,00 DKK

Specialpris 695,00 DKK

Tilbud
FermLivingVistaPlaidDarkBlue-20

Pris: 999,00 DKK

Specialpris 749,00 DKK

12 vare(r)

De Blødeste Ferm Living Plaider i 100% Bomuld

Hvad er bedre end en dejlig blød plaid at varme sig under i sofaen efter en lang arbejdsdag. Hos DesignMe finder du alle de pragtfulde, lette og bløde Ferm Living plaider, som alle er kendetegnet ved flot og farverigt design og høj kvalitet.

Alle Ferm Living plaider er fremstillet i 100% bomuld, hvilket sikrer dig en plaid der ikke stikker, men hvor du bare kan nyde varmen og det smukke design.

En flot Ferm Living plaid i stuen og nogle matchende pyntepuder, kan desuden være en hurtig og nem måde at tilføre din sofa lidt nyt liv og skønne farver. Den farverige Shay serie fra Ferm Living byder på både skønne plaider og puder som kan bidrage med et frisk pust af farver til din boligindretning.

Ferm Living Plaiderne i Herringbone serien er alle tyndt vævet i det blødeste lammeuld og bomuld med det flotteste sildebensmønster og virkelig lækre at putte sig under på en kølig dag.

Ferm Living har også en serie af plaider i rigtig fin gobelin vævning, som giver et fantastisk blødt og lækkert tæppe. Serien hedder Vista og hertil findes der også flotte puder og sengetæpper. 

Flotte og farverige tæpper til børneværelset

Ferm Living har bestemt ikke glemt familiens mindste. Som et flot match til den populære Snake Pude har Ferm Living lavet en lille børne plaid som de kalder "Little Stripe" med samme farver og striber som slangepuden. Til pigeværelset kan der således fås en lyserød slangepude og tilhørende tæppe og til drengeværelset en lyseblå slangepude og tilhørende lyseblåt stribet tæppe.

Flotte puder, et lækkert lille tæppe eller en tapetseret væg, er også på børneværelset en god måde at få lidt flot kulør på indretningen og dermed skabe lidt ekstra hygge.