Ferm Living Lysestager

Ferm Living Lysestager

Det anerkendte danske designer brand Ferm Living står bag en lang række populære produkter, som er kendte og elsket. Her finder du et udvalg af deres spændende og smukke lysestager. Fælles for alle typer af lysestager er de velovervejede materialevalg, den interessante formgivning og de mange fine detaljer. Med en Ferm Living lysestage får du et unikt stykke dansk design, som du kan være glad for i rigtig mange år fremadrettet. De smukke Ferm Living lysestager er også en perfekt gaveidé til en du holder af.
31 vare(r)
Tilbud
FermLivingBubbleGlassObjectSphere-20

Pris: 349,00 DKK

Specialpris 199,00 DKK

Tilbud
FermLivingHangingFyrfadsstageDecoOvalMessing-20

Pris: 549,00 DKK

Specialpris 399,00 DKK

Flere farver
FermLivingAdventDuftlys4stk-20
Tilbud
FermLivingArchLysestageSortMessing-20

Pris: 699,00 DKK

Specialpris 499,00 DKK

Flere farver
FermLivingAvantLysestage-20
599,00 DKK
Tilbud
FermLivingBowlLysestageSmallSortMessing-20

Pris: 399,00 DKK

Specialpris 299,00 DKK

Nyhed
FermLivingDitoLysestageDouble-20
Nyhed
FermLivingDitoLysestageSingle-20
Nyhed
FermLivingLuceLysestage-20
299,00 DKK
Tilbud
FermLivingTangleFyrfadsstageSlv-20

Pris: 249,00 DKK

Specialpris 179,00 DKK

31 vare(r)

Mange smukke Ferm Living lysestager

Udvalget er ikke uendeligt, men til gengæld er det velovervejet, populært og helt i ånd med Ferm Livings tilgang til design. Ferm Living sprøjter ikke det ene lysestagedesign ud efter det andet, som nogle andre. De ønsker nemlig at der skal være idé, grundighed og sans for detaljen ikke hvert enkelt design de kreerer. Deres produkter er nøje gennemtænkte og materialerne er altid i en helt særlig klasse. Derfor er en Ferm Living lysestage, en du vil holde af i adskillige år.

Her finder du alle lysestager Ferm Living, og selvom udvalget ikke er stort og prangende, så varierer de smukke designs - og har hver deres kvalitet og formål. Den spændende Balance serie er hurtigt blevet eftertragtede. Det elegante og balanceret design er unikt og lige i øjet. Både de runde og bowl lysestagerne er lavet med henblik på vores alles favorit højtid - nemlig julen. Men selvom disse med deres mulighed for fire lys er perfekt til advent, så er designet ikke begrænset af det. Dekorer den runde stage med grønne grene, fjer eller blomster - og lig glas æg, kogler, tørrede blomster eller lignende i den fine bowl lysestage og brug dem hele året.

Vi håber det flotte og velovervejede udvalg af smukke Ferm Living lysestager kan friste og give inspiration til hvordan lysestager, kan være et smukt og dekorativt indslag til den moderne boligindretning.