Ferm Living Hylder & Hyldeknægte

Ferm Living Hylder & Hyldeknægte

I denne kategori har vi samlet vores udvalg af de flotte og populære Ferm Living hylder og Ferm Living hyldeknægte. Sammensætningen af disse to produkter giver et flot, moderne og minimalistisk udtryk i boligen. Hylderne og de tilhørende hyldeknægtene findes i flere forskellige materialer og farver, og kan derfor kombineres på en måde, så den færdige hylde vil passe perfekt ind i netop din boligindretning, og opfylder dine ønsker til en hylde.

29 vare(r)
Nyhed
FermLivingSlopeHyldeStorm-20
1.499,00 DKK
Nyhed
FermLivingSlopeHyldeCashmere-20
1.499,00 DKK
Nyhed
FermLivingShardSpejlskab-20
2.499,00 DKK
FermLivingDoraRackSort-20
2.499,00 DKK
Flere farver
FermLivingSectorRackHylde-20
1.999,00 DKK
Flere farver
FermLivingSectorSkrivebordshylde-20
Tilbud
Flere farver
FermLivingSectorHyldeTripleSmal-20
Pris fra:

Pris: 1.999,00 DKK

Specialpris 1.599,00 DKK

Tilbud
Flere farver
FermLivingSectorHyldeTripleBred-20
Pris fra:

Pris: 2.795,00 DKK

Specialpris 2.195,00 DKK

Flere farver
FermLivingSectorHyldeSingleSmal-20
Flere farver
FermLivingSectorHyldeSingleBred-20
FermLivingRoundDormHylde-20
1.199,00 DKK
FermLivingHyldeSortEg-20
599,00 DKK
Tilbud
FermLivingMetalShelfHangersHyldekngteiGr-20

Pris: 299,00 DKK

Specialpris 239,00 DKK

29 vare(r)

Praktiske Ferm Living hylder

Her på siden finder du et bredt udvalg af Ferm Living hylder i forskellige designs. En populær hyldeserie, er de helt enkle hylder, der fås i tre forskellige former for eg - olieret, røget og sort malet. Hertil kan der tilkøbes hyldeknægte, der passer til. På den måde findes der et væld af anvendelsesmuligheder for den populære hylde; brug den på dit badeværelse til opbevaring af diverse parfumer og andre småting. Man kan også vælge at bruge sin Ferm Living hylde på børneværelset, hvor man kan placere diverse små stykker legetøj på den. Man kan vælge at have en enkelt hylde hængende, eller man kan hænge flere hylder op ved siden ad hinanden, over hinanden, eller vælge at placere hylderne forskudt. Mulighederne er mange, og kun fantasien sætter grænser for, hvordan disse praktiske og enormt flotte hylder skal placeres og anvendes.

I kategorien af Ferm Living hylder finder du også Sector serien, der er en nyfortolkning af 50’er og 60’er reolerne. Enkle træhylder med messingbeslag i forskellige farver. Serien består af fire forskellige størrelser samt en skrivebordshylde.

Du finder også skønne Ferm Living hylder til børneværelset. En børne hylde Ferm Living kunne f.eks. være Miniature Funkis huset eller Round Dorm hylden. Begge er perfekte til udstilling af legetøj og en flot tilføjelse til børneværelset.

Til kontoret finder du Wooden Multi hylden, der har godt med opbevaring af småting såsom kuglepenne, papirer og meget andet. Hylden kan også bruges i hjemmets mange andre rum.

Smarte Ferm Living hyldeknægte

Det er umuligt at have en praktisk og anvendelig hylde uden de smarte Ferm Living hyldeknægte. De flotte hyldeknægte har et minimalistisk og industrielt udtryk, og passer med perfektion og garanti ind i enhver boligindretning. Hos DesignMe forhandler vi de karakteristiske Ferm Living hyldeknægte i flere farver. Match disse flotte Ferm Living hyldeknægte med det lige så flotte hylder fra samme brand og opnå et helt uimodståeligt resultat, som man med garanti kun kan få stor glæde af.