Ferm Living Hylder & Hyldeknægte

Ferm Living Hylder & Hyldeknægte

I denne kategori har vi samlet vores udvalg af de flotte og populære Ferm Living hylder og Ferm Living hyldeknægte. Sammensætningen af disse to produkter giver et flot, moderne og minimalistisk udtryk i boligen. Hylderne og de tilhørende hyldeknægtene findes i flere forskellige materialer og farver, og kan derfor kombineres på en måde, så den færdige hylde vil passe perfekt ind i netop din boligindretning, og opfylder dine ønsker til en hylde.

15 vare(r)
Tilbud
Ferm Living Wooden Multi Hylde-20

Pris: 3.199,00 DKK

Specialpris 2.595,00 DKK

Tilbud
Ferm Living Hylde Olieret Eg-20

Pris: 499,00 DKK

Specialpris 439,00 DKK

Tilbud
Ferm Living Hylde Røget Eg-20

Pris: 499,00 DKK

Specialpris 439,00 DKK

Tilbud
Ferm Living Hylde Sort Eg-20

Pris: 499,00 DKK

Specialpris 439,00 DKK

Tilbud
Ferm Living Metal Shelf Hangers Hyldeknægte i Sort-20

Pris: 299,00 DKK

Specialpris 249,00 DKK

Ferm Living Round Dorm Hylde-20
999,00 DKK
Flere farver
Ferm Living Sector Hylde Single/Bred-20
Flere farver
Ferm Living Sector Hylde Single/Smal-20
Flere farver
Ferm Living Sector Hylde Triple/Bred-20
Flere farver
Ferm Living Sector Hylde Triple/Smal-20
Nyhed
Flere farver
Ferm Living Sector Skrivebordshylde-20
15 vare(r)

Den praktisk Ferm Living hylde

De flotte Ferm Living hylder fås i tre forskellige former for eg – olieret, røget og sort malet, og der findes et væld af anvendelsesmuligheder for den populære hylde; brug den på dit badeværelse til opbevaring af diverse parfumer og andre småting. Man kan også vælge at bruge sin Ferm Living hylde på børneværelset, hvor man kan placere diverse små stykker legetøj. Man kan vælge at have en enkelt hylde hængende, eller man kan hænge flere hylder op ved siden ad hinanden, over hinanden, eller vælge at placere hylderne forskudt. Mulighederne er mange, og kun fantasien sætter grænser for, hvordan disse praktiske og enormt flotte hylder skal placeres og anvendes. Kombiner den smarte hylde med de flotte hyldeknægte fra samme brand og skab et lækkert og minimalistisk udtryk i din bolig.

De smarte Ferm Living hyldeknægte

Det er umuligt at have en praktisk og anvendelig hylde uden de smarte Ferm Living hyldeknægte. De flotte hyldeknægte har et minimalistisk og industrielt udtryk, og passer med perfektion og garanti ind i enhver boligindretning. Hos Designme forhandler vi de karakteristiske Ferm Living hyldeknægte i flere forskellige farver – så hvad enten man er til en farverig eller mere neutral indretning, findes der bestemt hyldeknægte, der kan opfylde forskellige behov. Match disse flotte Ferm Living hyldeknægte med det ligeså flotte hylder fra samme brand og opnå et helt uimodståeligt resultat, som man med garanti kun kan få stor glæde af.