Ferm Living Borde

Ferm Living Borde

I denne kategori finder du alle de flotte og super moderne borde fra Ferm Living. Ferm Living står bag designet på en række forskellige borde, der hver især kan opfylde forskellige behov; hvad enten man har brug for et stort og praktisk spisebord, et lille og smart sofabord eller måske et sengebord har Ferm Living med garanti løsningen på dette problem. Bliv inspireret i denne samling af de populære borde og find dit yndlings Ferm Living bord.

1-36 af 53
Flere farver
Ferm Living Børnebord Little Architect Table-20
Flere farver
Ferm Living Mingle Bordplade Oval 150 cm-20
Flere farver
Ferm Living Mingle Bordplade Oval 220 cm-20
Flere farver
Ferm Living Mingle Bordplade Rund 130 cm-20
Flere farver
Ferm Living Mingle Bordplade 135 cm-20
Flere farver
Ferm Living Mingle Bordplade 160 cm-20
Flere farver
Ferm Living Mingle Bordplade 210 cm-20
Flere farver
Ferm Living Mingle Trestles W48 Bordbukke-20
Flere farver
Ferm Living Mingle Trestlest W68 Bordbukke-20
Flere farver
Ferm Living Mingle Træ Bordbukke W48-20
Flere farver
Ferm Living Mingle Træ Bordbukke W68-20
1-36 af 53

De populære Wire Baskets

Den super populære Wire Basket er et Ferm Living bord, som du kan sammensætte præcis efter behov og ønske, og de enormt smarte borde fås i tre forskellige størrelser og kan derfor også anvendes til et hav af forskellige ting. Idéen bag disse fine borde er, at man køber en kurv og kombinerer denne med en top, som findes i tre forskellige former for eg – olieret, røget og sort eg. Du kan vælge at lade kurven stå tom, eller du kan bruge den til opbevaring af f.eks. tæpper eller andre større ting, som du har svært ved at finde plads til. Den lille wirebasket kan bl.a. bruges som et alternativ til et sengebord mens den store kan bruges som sofabord. Mulighederne er mange for, hvordan dette bord skal bruges, men én ting er helt sikker; du får et Ferm Living bord, som du med garanti vil blive super glad for!

Den smarte Mingle serie

Mingle er en serie af bordplader og bordben som gør, at du helt selv kan sammensætte dit eget Ferm Living bord, så det opfylder netop dit ønske, og så det farvemæssigt passer perfekt ind i din boligindretning. Hos Designme forhandler vi de flotte bordplader i flere forskellige farver og størrelser, ligesom bordbenene også forhandles i hele seks forskellige farver. Altså kan der skabes løsninger til den, der ønsker et flot bord i farver og til den, der ønsker et bord med et mere neutralt udtryk. Uanset hvilken løsning der passer dig bedst, får du et Ferm Living bord, som har et moderne og tidsløst design, som med garanti vil få stor glæde af i mange år.