Ferm Living Borde

Ferm Living Borde

I denne kategori finder du alle de flotte og super moderne borde fra Ferm Living. Ferm Living står bag designet på en række forskellige borde, der hver især kan opfylde forskellige behov; hvad enten man har brug for et stort og praktisk spisebord, et lille og smart sofabord eller måske et sengebord har Ferm Living med garanti løsningen på dette problem. Mingle serien er svaret på det praktiske spisebord og det smarte sofabord kunne være marmor bordene. Bliv inspireret i denne samling af de populære borde og find dit yndlings Ferm Living bord.

1-36 af 56
Ferm Living Podia Bord Sort-20
4.999,00 DKK
Flere farver
Ferm Living Bevel Bord Ø117 cm-20
11.999,00 DKK
Flere farver
Ferm Living Bevel Bord Ø117-167 cm-20
Flere farver
Ferm Living Bevel Bord Ø117-217 cm-20
Flere farver
Ferm Living Børnebord Little Architect Table-20
Ferm Living Cluster Bord Grå-20
3.499,00 DKK
Ferm Living Cluster Bord Sort-20
3.499,00 DKK
Tilbud
Ferm Living Marmor Sofabord Stor Sort-20

Pris: 4.499,00 DKK

Specialpris 3.895,00 DKK

Flere farver
Ferm Living Mingle Bordplade Oval 150 cm-20
Flere farver
Ferm Living Mingle Bordplade Oval 220 cm-20
Flere farver
Ferm Living Mingle Bordplade Rund 130 cm-20
Flere farver
Ferm Living Mingle Bordplade 135 cm-20
Flere farver
Ferm Living Mingle Bordplade 160 cm-20
Flere farver
Ferm Living Mingle Bordplade 210 cm-20
Flere farver
Ferm Living Mingle Trestles W48 Bordbukke-20
Flere farver
Ferm Living Mingle Trestlest W68 Bordbukke-20
Flere farver
Ferm Living Mingle Træ Bordbukke W48-20
Flere farver
Ferm Living Mingle Træ Bordbukke W68-20
1-36 af 56

Den smarte Mingle serie

Mingle er en serie af bordplader og bordben som gør, at du helt selv kan sammensætte dit eget Ferm Living bord, så det opfylder netop dit ønske, og så det farvemæssigt passer perfekt ind i din boligindretning. Hos DesignMe forhandler vi de flotte bordplader i flere forskellige farver og størrelser, ligesom bordbenene også forhandles i hele seks forskellige farver. Altså kan der skabes løsninger til den, der ønsker et flot bord i farver og til den, der ønsker et bord med et mere neutralt udtryk. Uanset hvilken løsning der passer dig bedst, får du et Ferm Living bord, som har et moderne og tidsløst design, som med garanti vil få stor glæde af i mange år.

Flotte marmor borde

Leder du efter et smart og moderne sofabord, så har Ferm Living svaret med deres flotte og spændende marmor sofaborde. Sofabordene findes i to størrelser og tre forskellige farvevarianter. Det unikke ved disse marmorborde fra Ferm Living er selve marmoren, der aldrig ligner det næste. Du er derfor sikret et unikt marmorbord af en super god kvalitet. 

Et nyt sofabord fra Ferm Living er Mineral sofabordet, der består af en glasplade og to marmorben af det marmor der hedder Bianco Curia. Det er kun hver ende på hvert ben der ikke er poleret, hvilket giver et råt udtryk og bryder med de skarpe og rene linjer.

Podia - Et sofabord med masser af opbevaring

Er pladsen trang eller har du bare brug for en masse opbevaringsplads, så er Podia sofabordet fra Ferm Living den perfekte løsning. Podia bordet fungerer godt som sofabord og bordpladen kan løftes af, hvor der så er masser af plads til opbevaring af tæpper, legetøj, magasiner og hvad der nu ellers skal gemmes væk. Podia bordet findes i tre forskellige farver.