Cooee Design

Cooee Design

Cooee Design er et svensk brand, der designer og producerer smukke og minimalistiske vaser og skulpturer, der harmonerer så flot sammen. Cooee betyder ’Hej’ på Aboriginal. Brandet har eksisteret siden 2005, men det var først i 2015 at de lancerede Ball vaserne, der i dag er med til at kendetegne brandet. Vaserne fra Cooee Design har den mest silkebløde overflade du kan tænke dig og kommer i de flotteste, matte farver. Sammen med skulpturerne, der er en del af Cooee X Kristiina kollektionen, kan du skabe et harmonisk stilleben i dit hjem.
16 vare(r)
Nyhed
Flere farver
Cooee Design Ball Vase 10 cm-20
Nyhed
Flere farver
Cooee Design Ball Vase 20 cm-20
Nyhed
Flere farver
Cooee Design Ball Vase 30 cm-20
1.135,00 DKK
Nyhed
Flere farver
Cooee Design Pastille Vase 15 cm-20
Nyhed
Flere farver
Cooee Design Pastille Vase 20 cm-20
Nyhed
Flere farver
Cooee Design Pastille Vase 30 cm-20
Nyhed
Flere farver
Cooee Design Pillar Vase 24 cm-20
Nyhed
Flere farver
Cooee Design Pillar Vase 32 cm-20
Nyhed
Cooee Design Skulptur OLLIE Mud-20
16 vare(r)

Cooee Design - Unikke og minimalistiske vaser

Cooee Design har eksisteret siden 2005, hvor brandet startede med at designe og producere smykker i plexi glas. Smykker der ofte blev set på internationale modeikoner og kongelige medlemmer fra Skandinavien. I 2015 lanceret Cooee så deres kollektion af vaser, som de især er kendt for i dag. Alle vaser er håndlavede og håndmalede og du får derfor ikke to vaser, der er ens.

Cooee betyder desuden ”Hej” på Aboriginal.

Cooee vaser - Simple, æstetiske og silkebløde

Cooee vaser er kendte for deres simple silhuetter og silkebløde, matte finish. Hos DesignMe er vi ellevilde med de smukke vaser, der kommer i flere former, størrelser og farver. Cooee vaser klæder hinanden og sammen med de smukke skulpturer fra kollektionen Cooee X Kristiina kan du virkelig skabe harmoni i udtrykket ved at sammensætte vaser og skulpturer.

For at nævne nogle af de populære vaser fra Cooee, der er bl.a. Cooee ball vasen i flere størrelser, Cooee Pillar vasen i to størrelser samt Cooee Pastille vaserne i tre størrelser. Alle vaserne kommer i flere forskellige farver - lige fra neutrale sand farver til de lidt mere modige farver såsom Ochre farven.

Cooee X Kristiina - Moderne skulpturer

Cooee har indgået et samarbejde med den svenske kunstner Kristiina, der designer og laver smukke skulpturer med enkle udtryk, der passer perfekt ind i den nordiske og minimalistiske stil. Samarbejdet mellem Cooee og Kristiina er også indgået på baggrund af idéen om at skabe en slags modsætning til vaserne. En modsætning som i sidste ende skaber harmoni og et unikt udtryk i indretningen.

Hos DesignMe er vi stolt forhandler af Cooee Design og vi udvider løbende sortimentet med de mange skønne produkter fra brandet. Er der en bestemt farve du ønsker, så tøv ikke med at kontakte os, for så kan vi mulighed skaffe den, om end der er lidt længere leveringstid på den.