Arne Jacobsen Vægure

Arne Jacobsen Vægure

Den dygtige danske arkitekt og designer Arne Jacobsen har et utal af flotte kreationer bag sig. Rosendahl står i dag med rettighederne til de unikke Arne Jacobsen vægure, som bliver produceret og genskabt i overensstemmelse med de originale tegninger. Med et Arne Jacobsen vægur, får du derfor et tidløst og gennemtænkt design ikon der aldrig går af mode. Solidt håndværk og en smuk formgivning - en ægte design klassiker. Se hele udvalget af de eftertragtede vægure lige her og lad dig friste.

21 vare(r)
21 vare(r)

Et smukt Arne Jacobsen vægur

I denne digitale tidsalder hvor vi næste altid har en telefon indenfor rækkevidde, bliver et vægur mere og mere et dekorativt element i indretningen fremfor en nødvendighed. Med et vægur Arne Jacobsen får du et tidløst design objekt, som du aldrig bliver træt af at kigge på. Urene har ikke moderigtige farver, fremtrædende designs eller utraditionelle materialer - de har derimod et udtryk der har været eftertragtede i adskillige årtier. Urene er blandt andet fremstillet i glas og aluminium - solide og holdbare materialer.

De smukke Arne Jacobsen ure er at finde mange interessante steder. Nationalbanken, Århus og Rødovre rådhus samt et utal af stationer og andre offentlige bygninger. Arne Jacobsens karrierer havde fokus på nytænkning, funktionalitet og et minimalistisk perspektiv. Hans smukke ure må siges at bestå alle disse punkter, da de stadigvæk i dag er lige så populære, som da de først blev produceret.

Arne Jacobsen står bag en lang række produkter og var en meget alsidig arkitekt og designer der favnede bredt. Find både møbler, stel, tekstiler, ure, håndtag, typografier og meget andet med hans signatur på. Hos os findes også et spændende sortiment fra den anerkendte designer. Endda fra flere forskellige brands. Hans designs er i dag lige så populære og eftertragtede, som da han designede dem - og vi er stolte over at være forhandler af hans tidløse kreationer.