Applicata

Applicata

Applicata er en dansk design virksomhed, som har fokus på skønne og unikke design og livsstilprodukter til hjemmet. Sortiment byder på de helt unikke Watch:Out vægure i egetræ og beton. Til entreen eller soveværelset finder du de skønne Selfie spejle, Hangover knagen og den fleksible Track Coar Rack knagerække. Applicata byder også på lamper i træ, samt en lang række vaser og lysestage serier kaldet Torso, Blossom, Poppy og Folded, samt deres fleksible Lune lysestage bakke.

1-36 af 55
Tilbud
Applicata Blossom lysestage TULIP Sort Eg-20

Pris: 429,00 DKK

Specialpris 329,00 DKK

Tilbud
Applicata Cassiopeia Knagerække i Ask-20

Pris: 1.295,00 DKK

Specialpris 1.095,00 DKK

Tilbud
Applicata Copenhanger Knagerække Sort-20

Pris: 1.999,00 DKK

Specialpris 1.799,00 DKK

Tilbud
Applicata Folded Lysestage Large-20

Pris: 269,00 DKK

Specialpris 169,00 DKK

Tilbud
Applicata Folded Lysestage Medium-20

Pris: 239,00 DKK

Specialpris 139,00 DKK

Tilbud
Applicata Hangover Knage Sort-20

Pris: 749,00 DKK

Specialpris 549,00 DKK

Tilbud
Applicata Hurricane Maxi Eg Neutral/ Blue-20

Pris: 599,00 DKK

Specialpris 449,00 DKK

Tilbud
Applicata Hurricane Maxi Eg Neutral/Smoke-20

Pris: 599,00 DKK

Specialpris 449,00 DKK

Applicata LUNA Bakke Eg-20
699,00 DKK
Tilbud
Applicata LUNA Bakke Sort Eg-20

Pris: 699,00 DKK

Specialpris 599,00 DKK

Tilbud
Applicata LUNA Lysestage bakke Røget Eg/Messing-20

Pris: 899,00 DKK

Specialpris 699,00 DKK

Tilbud
Applicata LUNA Lysestage m. bakke Eg, Messing Lille-20

Pris: 899,00 DKK

Specialpris 699,00 DKK

Tilbud
Applicata LUNA Lysestage m. bakke Eg, Sort Lille-20

Pris: 899,00 DKK

Specialpris 699,00 DKK

Tilbud
Applicata Selfie Spejl Lille-20

Pris: 1.599,00 DKK

Specialpris 1.249,00 DKK

Applicata Selfie Spejl Stor-20
2.399,00 DKK
Tilbud
Applicata Simplicity Lysestage Lille City Grå-20

Pris: 229,00 DKK

Specialpris 129,00 DKK

Tilbud
Applicata Simplicity Lysestage Mellem City Grå-20

Pris: 249,00 DKK

Specialpris 149,00 DKK

Tilbud
Applicata Simplicity Lysestage Mellem Vintage Grøn-20

Pris: 249,00 DKK

Specialpris 149,00 DKK

1-36 af 55

Applicata - Nytænkende Dansk Design

Applicata er en dansk designvirksomhed med fokus på spændende, gedigent og fængende design til din bolig. Applicatas sortiment af design- og livsstilsprodukter er frremstillet med det klare formål at turde skille sig ud og tænke nyt. Applicatas produkter bærer alle præg af at være produkter af høj kvalitet og i et unikt og fængende design, men hvor der ikke bliver gået på kompromis med funktionaliteten, som jo er en vigitig del af den skandinaviske designtradition. Hos Applicata bliver der kun arbejdet med kvalitets materialer, og der sættes en ære i at kælet for de små detaljer.

Applicata har valgt at satse udelukkende på eget design og bag deres sjove og gribende designprodukter står en række af både nye unge design talenter og etablerede designere, som hver især bidraget til den samlede mængde iderigdom og begejstring der præger produktionen.

Applicatas sortiment byder idag på en lang række design- og livsstilprodukter til hjemmet, så som de smukke vægure, lysestager, vaser, fade, knage, lamper og spejle. Deres primære materialevalg er egetræ og bøgetræ med forskellig overfladebehandling.

Applicata Watch:Out vægur

Applicata vægur, som har fået navnet Watch:Out, er nok det man designmæssigt vil kalde for Applicatas slagskib. Watch:Out væguret fra Applicata er et helt fantastisk, stilfuld og minimalistisk ur, som man roligt kan kalde for tildøst design. Det flotte Applicata vægur fås i flere forskellige designs, hvor urskiven er fremstillet i enten ubehandlet eg, røget eg eller beton. Det pæne applicata Watch:Out vægur er uden tal på urskiven og med visere af messing eller i grå, hvilket giver uret sit helt unikke, minimalistiske og stilrene look. Watch:Out er et godt eksempel på hvordan en praktiske dagligdagsgenstand, med nyt design kan være med til at give stil og elegance til boligindretningen.

Applicata Selfie Spejle og Kangerækker til entreen.

Applicata har designet de smukke og minimalistiske Selfie spejle som er et rundt spejl, som fås i to størrelser og hvor der i selve spejlet er designet et hul, hvorved spejlet kan hænges op på en kange. Står du og manger en god solid og fleksibel kangerække, har applicata designet Track Coat Rail knagerække serien, hvis navn henviser til den lange slanke vægskinne, hvorpå der er monteret flytbare kange i forskellige størrelser. Track Coat Rail knagerækkes fås i flere forskellige længder og i både røget eg, eg natur og sortbejdset eg. Ekstra kange kan tilkøbes, hvilket gør applicatas kangerække endnu mere lækker og fleksibel. 
Til et enkelt sæt tøj som bare lige skal hænges frem til næste dag eller som er gjort klar til weekendens fest, har applicata designet kangen Hangover. 

Applicata - Lamper i nyt design

Applicata har som sagt ikke noget imod at gå lidt imod strømmen og tænke nyt. Deres lamper Lily og Rose er begge med lampeskærme i formdrejer egetræ og hvor inspirationen til deres form kommer fra naturen, nemlig fra forskellige blomsterknopper i mere eller mindre grad. Det er tiltænkt at lamperne skal hænge som små knopper i luften og tilfører hjemmet varme og en fin æstetik. Lampernes størrelse gør at de kan fungere i mange sammenhænge, både som enkle pendler over køkkenbordet eller som klynger i hjørnet af stuen, entréen eller værelset.

Den nyeste lampe fra Applicata hedder Rain. I modsætning til de to andre lamper er denne ikke fremstillet i træ, men derimod i sort støbejerne. Navnet Rain kommer af, at formen på lampen oprindeligt blev produceret som en regnmåler.

Applicata Lysestager

De første Applicata lysestager var Blossom serien. Blossom lysestagerne fås i tre forskellige modeller ved navn LILY, ROSE og TULIP. Lysestagerne er inspireret af 50- og 60ernes lysestager, som var en tid hvor de stykker træ der blev tilbage hos den lokale trædrejer, efter fremstilling af stole- og bordben, ofte blev lavet til lysestager. Inspirationen til Blossom lysestagernes form, er hentet fra naturens side, nemlig fra forskellige blomsterknopper i mere eller mindre udsprungen form. Modellerne Lily, Tulip og Rose adskiller sig fra hinanden i størrelse og form, men danner en familie.

Applicata vaserne Poppy og Torso som er fremstillet i ubehandlet, olieret og bejdset eg, skaber en helt særlig stemning når de danner rammen om en flot buket blomster. Ideen med at designe en vase i træ opstod ud fra en fascination af det smukke sammenspil der opstår, når træ står i kontrast til flotte farver og andre materialer. Formen på POPPY vasen er enkel og skulpturel, inspireret af valmuers unikke frøstande.
Den nyeste lysestage i sortimentet hedder Folded og er tænkt som en ny og grafisk fortolkning af den gamle kammerstage.

Applicata Luna - Bakke og lysestage

Det sidste skud på lysestage stammen er Luna bakke lysestagen. Tanken har været at designe en lysestage, der kan bruges hele året rundt, til hverdag og fest, og hvor man kan sætte sit eget præg på. Luna har et fad i midten af de mobile lyseholdere, hvilket gør at lysestagen kan anvendes til servering af lidt let spise.

Nipple knager er opfylder en vigtig funktion og bidrager formmæssigt til boligindretningen. De er drejet i egetræ og har silketryk på knoppen i lyse skandinaviske farver: blå, grøn, gul, pink, hvid og sort. Knagerne er fleksible og kan monteres i præcis det ønskede mønster eller layout, og det er på linje eller i fri leg på væggen er helt op til den enkelte..

Vi er vilde med applicata og håber også at det er noget for dig…….Med Applicata design får du mulighed for at bringe lidt af naturen med ind i dit eget hjem.