Anne Black Vaser

Anne Black Vaser

Anne Black er kendt for hendes smukke keramik kreationer, heriblandt disse smukke vaser i mange forskellige størrelser, former og farver. En Anne Black vase er håndlavede, hvilket giver den et unikt look sammen med de smukke glasurer, der kendetegner alle Anne Blacks kreationer. Vaserne skaber blikfang når de står tomme, men når der kommer en lille buket blomster i, komplimenterer vasen blomsterne rigtig godt. Se de mange smukke Anne Black vaser til fordelagtige priser her hos os.

16 vare(r)
16 vare(r)

En smuk Anne Black vase

Vi er de stolte forhandlere af det unikke keramik brand Anne Black. Designeren og idémageren bag de populære produkter, forstår at kombinerer stilrene designs med smukke glasurer - og så er hendes formsprog utrolig tidløst. Dette ses tydeligt i de flotte vaser, som hun har kreeret. Vaserne er både smukke med og uden blomster - hvilket desværre ikke altid er tilfældet med vaser fra andre producenter. Vaserne er perfekte at stille i små stilleben, med andre fine designs.

Du finder nemt en smuk Anne Black vase hos os, og vi sender den hurtigt og sikkert enten til en pakkeshop eller helt hjem til dig. Vi er vant til at håndterer skrøbelige produkter og sørger derfor altid for at pakke forsvarligt, så de når hele frem til modtageren. Hvilken af de flotte vaser er din favorit?

Hos os finder du blandt andet den populære Bloom vase serie, som både findes i flere størrelser og glasurer. Vaserne har ligesom Anne Blacks andre designs et tidløst formsprog, samtidig med at farverne er nøje udvalgte, så de både kan komplimentere en buket, men også nemt kan stå ene. En Anne Black vase er perfekt til brug af evighedsbuketter, da farverne går perfekt i spænd og man har en god undskyldning for at nyde synet af både vase og buket på en proponent placering ganske længe.