Flowerpot Bordlamper

Flowerpot Bordlamper

Den populære Flowerpot lampe her i en bordlampe variant, kaldet Flowerpot VP3 og VP4. Lampen er designet af Verner Panton tilbage i 1968, hvilket er et tegn på designets tidløse udseende. Bordlampen passer godt på skrivebordet, kommoden, konsollen i entreen og på natbordet. Find VP3 bordlampen i mange forskellige farver - der er altid en der passer ind i den moderne indretning. VP4 bordlampen har et lidt andet design, men stadig med det velkendte lampehoved. Denne fås i fire forskellige farver. Se begge varianter herunder.

Flowerpot Bordlampe

Den flotte og klassiske Flowerpot Bordlampe er designet af Verner Panton i 1968. Designet holder altså stadig den dag i dag, hvor Flowerpot VP3 er mere populær end nogensinde før. En klassisk Verner Panton Flowerpot bordlampe er kendetegnet ved de to halvkugler, som former lampens hoved. Dette giver et behageligt lys og ikke mindst et genkendeligt udseende.

Flowerpot VP3 betegner bordlampeserien, der kommer i mange forskellige farver i blanke og matte nuancer. Brug din Flowerpot bordlampe på natbordet, i entreen, på kommoden eller skrivebordet. Uanset hvor du stiller Verner Panton Flowerpot VP3 lampen, er du sikret et behageligt lys.

Der findes ikke kun en slags Flowerpot bordlampe – den fås i to forskellige varianter. Nemlig Flowerpot VP3 og Flowerpot VP4, hvor den sidste har en anden lampestander, mens hovedet er den klassiske med de to halvkugler.

Her hos DesignMe finder du mange varianter af den flotte Flowerpot bordlampe.