Verner Panton Flowerpot Lamper

Verner Panton Flowerpot Lamper

&tradition står bag relanceringen af den skønne lampeserie Flowerpot. Serien består af to pendler VP1 og VP2, to bordlamper VP3 og VP4. Flowerpot lamperne blev designet tilbage i 1968, men er i dag en af de mest solgte lamper indenfor designlamper - En sand bestseller og det er bestemt ikke uden grund. Flowerpot VP1 fås i en række flotte farver og det minimalistiske design gør, at den kan passer godt ind i alle hjem. Verner Panton Flowerpot - hvis du ønsker en rigtig designklassiker.

Verner Panton Flowerpot Lampens relancering

&tradition står bag reproduktionen af den legendariske lampeserie af Verner Panton ved navn Flowerpot. Flowerpot lamperne blev oprindeligt designet tilbage i 1968 restaurationsbranchen og til anvendelse ved Verner Pantons egne udstillinger.

Verner Panton som blev født i 1926, startede som maler inden han studerede arkitektur på Det Kongelige Kunstakademi i København. Efter at have været lærling hos arkitekt og designer Arne Jacobsen forfulgte Verner Panton en sti indenfor design af møbler og indretning og blev berømt for sit avantgarde designs. Hans banebrydende brug af materialer, farver og former, gav ham et ry som visionær og nytænkende og han blev da også betragtet som en af de mest toneangivne designere i 1960èrnes Europa. Som anerkendelse af hans livspræstationer blev han tildelt Ridders Kors af Dannebrog-ordren i 1998 af Dronning Magrethe.

Verner Pantons passion lå indenfor møbler, belysning og rumdesign, hvor han yndede at eksperimentere med nye former, kraftige farver og udnyttelse af e seneste nye materialer og produktionsmetoder. Stål, plastik og glasfiber var nogle af hans ynglings materialer.

Flowerpot Bordlampe og Pendel - Letgenkendelig designer lampe

Flowerpot lampe serien var inspireret af 60érnes Flower Power revolution og med sine mange levende farver, er den lige så synonymt med modernitet nu som den var, da den blev lanceret tilbage i 1968. I designverdenen, hang Flower pot lamperne som et legende og farverigt symbol på Flower Power generationen, da det var svært ikke at få øje på, når der hang en farverig Verner Panton Flowerpot lampe i restauranter og udstillinger og meget snart også i alles hjem.

Flowerpot lampen har et letgenkendeligt design, som består af to halvcirkleformede kugler vendt mod hinanden og som sikrer en behagelig belysning som aldrig blænder. Verner Pantons Flowerpot Pendlen har længe bevist sine vedvarende design kvaliteter og passer lige så godt ind i den moderne boligindretning i dag, som i de farverige hjem i tresserne og halvfjerdserne. Diameteren på den øverste halvcirkel er præcist det dobbelte af den nederste, hvilket giver Flowerpot Pendlen en perfekt balance og giver et behageligt lys.

Verner Panton Flowerpot pendlen VP1, fik snart følgeskab af både en storebror VP2 samt to bordlamper i samme genkendelige design VP3 og VP4, og som deres lillesøster VP1, blev de hilst velkommen med åbne arme i de danske hjem.

Verner Pantons Flowerpot lamper - Designklassiker og bestseller

Verner Pantons Flowerpot lampe må siges at have bestået tidens test og er mere populær end nogensinde og er næsten at finde i alle moderne hjem.

&traditions relancering af Verner Panton Flowerpot lamperne må siges at have ramt lige spot on i forhold til tidens trend. Der bliver brugt megen energi og penge på boligindretninger rundt om i de danske hjem og ønsket om at investere i klassisk design der holder synes stor, og her må Verner Panton Flowerpot siges at høre til. Verner Panton Flowerpot betragtes i dag som en designklassiker, der er kommet for at blive. Lampen har lige siden sin relancering været populær i de private hjem og det stilfulde og tidløse design som er kendetegnet ved Flower pot lamperne, samt de mange farvemuligheder gør, at lamperne kan passe ind overalt, til enhver tid og i ethvert miljø. Verner Panton Flowerpot Lampen har en enkelhed og minimalisme og fremstår naturlig med sin helt egen aura.

Den nye Verner Panton Flowerpot lampe er fremstillet i pulverlakeret aluminium og kommer nu med en flot matchende stofledning i samme farve som lampen. Flowerpot lamperne er uden tvivl en af nutidens bestsellere indenfor designlamper og det har den bestemt også fortjent.