&tradition

&tradition

&tradition producerer lamper og boligtilbehør i flot og tidløst design og har bl.a. genskabt gamle klassikere som f.eks. Verner Pantons Flower Pot lamperne VP1 og VP3, Jørn Utzon pendlerne JU1, Concert pendel P1 og P3 samt Arne Jacobsens lampe Bellevue, som fås både som bordlampe, væglampe og gulvlampe. Sortimentet fra andtradition byder også på Benjamin Hubert, Spinning pendant BH1 og BH2, Milk bordlampen og stolene In Between SK1 og SK2.

4 vare(r)
Tilbud
traditionBordlampeBellevueAJ8SortMessing-20

Pris: 3.495,00 DKK

Specialpris 2.375,00 DKK

Tilbud
traditionBordlampeBellevueAJ8SortStl-20

Pris: 3.495,00 DKK

Specialpris 2.375,00 DKK

Tilbud
traditionStolInBetweenSK2RgetEgmSortLder-20

Pris: 4.495,00 DKK

Specialpris 3.295,00 DKK

Tilbud
traditionStolInBetweenSK2mLderPolstring-20

Pris: 4.495,00 DKK

Specialpris 3.495,00 DKK

4 vare(r)

&tradition - Design firma med dybe rødder i danske designtraditioner

&tradition er et dansk designfirma som blev etableret i 2010 med et grundgæggende princip om at være tæt knyttet til den danske tradition og til innovation. Deres unikke sortiment med møbler og belysning, spænder fra produkter som oprindeligt belv designet tilbage i 1930èrne og til i dag og omfatter både relancering af gamle designklassikere og nye anerkendte internationale designere. Klassisk, maritim, innovativt og farverigt er bare nogle af de ord, som kan beskrive det sortiment og produkter som &tradition står bag.

"Alle vores designere har en unik vision, og deres design har evnen til at nå ud til folk i deres hverdag." Siger Kornbek Hansen.

andtradition arbejder med en bred vifte af dygtige designere og de er alle forbundet med et ønske om at udfordre fremstillingsmetoder og finde nye og innovative anvendelser af materialer. &tradition ser det som deres opgave at bibeholde og fortsætte den danske designarv som bygger på fint håndværk, kvalitet og design, men også at omforme, omdefinere og genopfinde materialer, teknikker og former og hjælpe dem med at finde en unik position på det internationale designmarked.

&tradition - Tidløst og klassisk design af lamper og møbler

&tradition er kendt for at producere klassiske lamper og boligtilbehør i et tidløst og flot design hvor funktionalitet og godt håndværk går hånd i hånd. &tradition er med andre ord indbegrebet af flot danske design og hvor der på ingen måde kan og vil være gået på kompromis med kvaliteten.

andtradition skriver selv således:

Hvad gør et objekt til mere end et objekt? Og et rum til mere end et rum? Kompositionen. Kunsten at arrangere elementer, så skønhed, harmoni og en følelse af balance opnås. Hvor hver linje og kurve, farve og tekstur omhyggeligt overvejes for at give dig en følelse af rytme og bevægelse selv i et statisk billede.

&tradition ønsker at vi som forbrugere vil nyde og udforske deres vinkel på æstetik og bibeholde traditionen. &tradition ønsker at fortælle historier uden ord og hvor objektet er emnet.

&tradition bruger desuden dette lille citat til at beskrive deres passion for gode materialer, kunst, design og håndværk:

Håndværk møder kunst og funktion opfylder formularen. Materialet opfylder potentialet. Dette er vores nordiske tradition og arv. &tradition har til formål at bygge bro over disse værdier til moderne design, omforme, omdefinere og genopfinde materialer, teknikker og former.

Vi respekterer naturen, der giver og råvarer og vi tror på design, der er lavet til at vare.

&tradition har deres Showroom i København som går ved navnet – The Village.

Showrummet for andtradition, er skabt som en nutidig lille skala version af monokrom og harmonisk landsbystruktur inde i et stort lager. Der leges med farver, rum og indretning, som en minimalistisk rumlig kunstinstallation.

&tradition skaber flotte designs til hjemmet, og deres kollektion er en god blanding af nye flotte designs og design klassikere. Designerne bag &traditions samlede kollektion, repræsenterer med andre ord en god blanding af helt store og velkendte designere og nye design talenter, som tilsammen sikrer at der altid er nye og gode bud på hvordan du kan indrette og lysne dit hjem op.

&tradition er kendetegnet ved tidløst design til hjemmet. &tradition producerer bl.a. lamper og boligtilbehør af høj kvalitet og med stor respekt for at design, funktionalitet og godt håndværk kan og skal gå hånd i hånd. Deres sortiment har desuden altid et innovativt udtryk.

&tradition - Relancering af gamle lampe klassikere

&tradition står bl.a. bag relanceringen af gamle klassikere f.eks. Verner Pantons klassiske Flowerpot lamper, Jørn Utzons Pendler Ju1, Concert Pendel P1 og P2 samt Arne Jacobsens Lampeserie Belevue, som fås både som væglampe, bordlampe og gulvlampe.

Særligt Verner Pantons Flowerpot lamper har virkelig fundet gjort deres indpas i de danske hjem. Flowerpot lampen blev oprindeligt designet tilbage i 1968, men i 2001 besluttede &tradition at reproducere den karakterfulde og klassiske lampe, og det må siges at være en rigtig god beslutning. Flowerpot lampen er næsten at finde i alle moderne hjem og ikke uden grund. De har om nogen bestået tidens test og er uden tvivl kommet for at blive.

&tradition har ramt en trend, hvor klassiske designs 50èrne og 60èrne er populære som aldrig før. Gamle klassikere vækkes til live og det gøres med en ydmyghed, kærlighed og stor respekt for det originale. &tradition har tidløst design og kvalitet som en del af sit dna, og de gør en stor dyd af at relancere så tæt på de originale tegninger som muligt.

&tradition rummer bestemt også nye lovende talenter blandt deres designere og heriblandt kan og skal nævnes Benjamin Hubert, som bl.a. står bag de meget populære og minimalistiske &tradition Spinning Pendant lamper. Spinning Pendant lamperne fås i flere forskellige farver og størrelser.

&tradition - Nytænkende og banebrydende design til hjemmet

Et par designere som heller ikke er til at komme udenom, er designer duoen Norm Architects, som består af Jonas Bjerre-Poulsen og Kasper Rønn, som bl.a. står bag den meget populære og minimalistiske bordlampe ved navn Milk. Milk bordlampen består af en opal hvid glasskærm som sørger for et dejlig blødt og afdæmpet lys og de små ben af træ giver lampen en ro og harmoni der går godt i tråd med gamle skandinaviske design traditioner.

&tradition ser et slægtskab mellem de gamle herre indenfor dansk design, der var avantgarde i deres tid og nutidens designere som skabere at morgendagens banebrydende design ikoner.

&tradition har en stor kontakt med de gamle mestre, men ønsker også at give plads til de nye designere og sammen definere fremtidige klassikere.

&tradition ønsker med sine produkter at udfordre den traditionelle opfattelse af hvordan man bruger materialer og fremstillingsteknikker. &tradition finder skønhed i genstande som kan skabes ud fra de nyeste industriprocesser, såvel som dem, der opretholder teknikker, som er blevet udviklet og anvendt gennem flere generationer. Altså en blanding af nye teknikker og gamle håndværker traditioner.

&tradition ønsker at udfordre materialerne til det til det yderste af deres potentiale og være nytænkende i forhold til hvordan de pågældende materialer bruges og behandles for derved at skabe en ny æstetik.

&tradition har som mål at skabe tidløs skønhed og kvalitet, som er født ud af stolte traditioner og revolution.

Hos Designme er vi stolte over at repræsentere &tradition og deres skønne sortiment.