AiiA Care

AiiA Care

Hudplejeprodukterne fra AiiA Care er alle Svanemærket, Allergy Certified og Ecocert COSMOS certificeret. Du er derfor garanteret produkter der er all-around certificeret - fra indhold til emballage. Du får desuden også en hudplejeserie, hvor creme og serum er i ét produkt. Det er altså ikke nødvendigt at investere i dyre cremer og serummer, når du kan få det hele i ét samlet produkt. Produkterne er udviklet på et videnskabeligt grundlag, hvor vand og naturlige ingredienser er i højsædet. Hele serien er udviklet og produceret i Danmark.
12 vare(r)
Tilbud
AiiACareStarterSetNormalKombineretHud-20

Pris: 1.595,00 DKK

Specialpris 1.395,00 DKK

Tilbud
AiiACareStarterSetDrySkin-20

Pris: 1.595,00 DKK

Specialpris 1.395,00 DKK

Tilbud
AiiACareDuoPackNightDayCareCremeSerumDrySkin-20

Pris: 895,00 DKK

Specialpris 745,00 DKK

Tilbud
AiiACareDuoPackNightDayCareCremeSerum-20

Pris: 895,00 DKK

Specialpris 745,00 DKK

Tilbud
AiiACareEyeCareCremeSerum15ml-20

Pris: 595,00 DKK

Specialpris 445,00 DKK

12 vare(r)

AiiA Care - Sund hud er smuk hud

AiiA er enkel hudpleje, hvor serum og creme er i ét produkt. Du behøver derfor ikke ud at investere i både creme og serum, når du kan få det hele i ét samlet produkt. Filosofien bag AiiA er, at sund hud er smuk hud. Du får en sund hud ved understøtte hudens eget økosystem. På den måde holder huden sig spændstig og elastisk. Creme serummerne er udviklet ud fra en videnskabelig indsigt i, hvordan huden fungerer. Dette behøver nemlig ikke være så kompliceret, da hudens eget økosystem gør rigtig meget af arbejdet omkring at holde huden sund.

Produkterne fra AiiA Care er vandbaserede og holder hudens yderste lag fugtigt nok til, at hudens eget økosystem træder i kraft. Dette plejer at tage omkring 3 måneder, før huden har været igennem en cyklus. Forskning viser desuden, at døde hudceller kræver minimum 15% vandindhold for at huden har et sundt immunforsvar og fungerer optimalt. De døde hudceller er derfor ikke nødvendigvis en dårlig ting, der skal skrubbes væk ugentligt, men en vigtig faktor for at de friske hudceller får vigtige egenskaber med sig.

Certificeret, rent og bæredygtigt hudpleje fra AiiA

Hudplejeprodukterne fra AiiA er alle Svanemærket, Allergy Certified og Ecocert COSMOS Natural certificeret. Disse certificeringer er en garanti for, at produkterne er sikre at bruge uden at være belastende over for dig, naturen eller miljøet.

Svanemærket stiller strenge krav til den samlede miljøbelastning fra produktion til forbrug. Ecocert COSMOS stiller krav til bæredygtig udvikling og økologi. Certificeringen har krav til, at minimum 5% af produktet er økologisk og 50% af ingredienserne skal stamme fra økologiske planter. Allergy Certified er en certificering, der arbejder på at forebygge allergi og allergiske reaktioner såsom rødme, kløe og hævelse. Der er derfor god grund til at have god samvittighed når du bruger de fantastiske produkter fra AiiA, da serien er all-around certificeret fra indhold til emballage.