Architectmade Marmorskål PK-Mini - Black

Varenummer:
610

Kontrastfuld marmor skål af Poul Kjærholm og en miniudgave af hans klassikere PK-Marble.

Pris: 799,00 DKK

Specialpris 592,00 DKK

Du sparer 26%

Bestillingsvare - Leveringstid 2-5 dage

stra-icon

5 stjerner på TrustPilot

gls

FRAGT FRA 29 DKK

PK-Mini består af to små skulpturelle skåle, lavet i henholdsvis sort Nero Marquina marmor og hvid Volakas marmor. Skålene er i familie med PK-600, PK-Bowl og PK-Marble, som er tegnet af Poul Kjærholm i 1963. PK-Mini omfavner som sine forgængere omfavner, kontraster mellem det sorte og hvide, det feminine og det maskuline og den blanke overflade på indersiden og den rå og upolerede overflade på ydersiden.


Nero Marquina Marble er kendt for sin bløde sorte farve og sine yndefulde hvide årer. Hvid Volakas marmor er kendt for sine rene hvide sten med lysegrå årer som giver marmoren et klassisk og tidløst udtryk. Formen på PK-Mini understreger marmorens distinkte karakter. Den polerede runde skål reflekterer blidt lys, som falder ned i den. Det organiske mønster skabt af de hvide årer skaber et interessant modspil til designets rene linjer.
Poul Kjærholm var født i 1929. Han blev uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademis arkitektskole. Med rene linjer og underspillet elegance, er Kjærholm blevet blåstemplet som en af de mest berømte danske møbelarkitekter i det 20. århundrede. Kjærholms mål om at gøre form en del af funktionen og skære alt det overflødige væk, er udtrykt i alle hans designs. Han har gjort sig bemærket med sin strukturelle og tekniske kompromisløshed.

Materiale: Sort Marmor
Størrelse: 8 x 8 x 4 cm.
Antal: 1 stk. i æske.
Design: Architectmade