Anne Linde Reol Showcase#3 - Hvid

Varenummer:
3020

Flot og minimaloistisk reol der med sin udformning egner sig til såvel hylde eller som lille skrivepult eller computer plads.

Pris: 2.999,00 DKK

Specialpris 2.099,00 DKK

Du sparer 30%

På Lager

stra-icon

5 stjerner på TrustPilot

gls

FRAGT FRA 39 DKK

Showcase#3 er en kortere version af Showcase#1, og med et mindre buk foroven som giver mulighed for flere anvendelses muligheder så som skrivepult, computer plads og badeværelses hylde. Showcase fra Anne Linde er en serie af smukke, elegante og funktionelle reoler i moderne design, og som passer ind i ethvert hjem. Reolerne fås i forskellige størrelser og designs og er den perfekte opbevaringsplads til bøger, blade, og pyntegenstande. Showcase reolerne kan hænge enkeltvis eller flere sammen så de udgør et reolsystem.
Bøger og blade kan f.eks. placeres i opbevaringshullerne bagerst i reolen mens pyntegenstande placeres på de åbne hylder, hvorved man opnår praktisk opbevaring og udsmykning i et og samme møbel.
Showcase#3 har den dybde på 15 cm for oven og en dybde på 29 cm for neden, hvilket giver et let udtryk.
Showcase#3 reolen egner sig desuden perfekt til f.eks. badeværelset hvor der opnås en både flot og praktisk effekt hvis der påmonteres et spejl på den øverste del af reolen.

Mål: B: 32,5 x H: 98,4 x D: 29 cm
Farve: Hvid
Materiale: Pulverlakeret aluminium.

Alle Showcase reolerne fra Anne Linde sendes direkte fra fjernlager, og du vil blive kontaktet vedr. leveringstidspunkt.
Design: Anne Linde