Nordal Lamper

Nordal Lamper

Nordal producerer mange flotte lamper til de danske hjem. Her finder du skønne pendler, bordlamper, lanterner og væglamper, der tilfører ekstra wow til indretningen. Du finder både industrielle lamper, lamper med et mere naturligt og eksotisk udseende og eksklusive lamper af messing. Har vi ikke den lampe du har gået og kigget efter, skal du ikke tøve med at kontakte os, så kan vi skaffe den hjem til dig. Se de mange skønner lamper fra Nordal her.
23 vare(r)
Tilbud
NordalAuraVglampeL71cmSort-20

Pris: 1.649,00 DKK

Specialpris 1.399,00 DKK

NordalEosVglampeMessing-20
1.849,00 DKK
Nyhed
NordalFreyaVglampeB65cmSort-20
Tilbud
NordalGALAXYLampefodGlasMessingH39cm-20

Pris: 949,00 DKK

Specialpris 799,00 DKK

Tilbud
NordalGlobe4LoftlampeL92cmMessing-20

Pris: 2.649,00 DKK

Specialpris 1.995,00 DKK

NordalIrishBordlampe-20
1.490,00 DKK
NordalIrishPendelLille-20
999,00 DKK
NordalIrishPendelMellem-20
1.390,00 DKK
NordalNyxPendel-20
750,00 DKK
Tilbud
NordalRattanLanterneLille-20

Pris: 479,00 DKK

Specialpris 383,00 DKK

Tilbud
NordalRattanLanterneStor-20

Pris: 579,00 DKK

Specialpris 463,00 DKK

23 vare(r)

Skab blikfang i rummet med en Nordal lampe

Med en Nordal lampe kan du nemt skabe et flot blikfang i indretningen. Du finder nemlig et bredt udvalg af spændende lamper fra Nordal, som du ikke finder mange andre steder. Her finder du f.eks. den populære Globe 4 loftslampe, jute lampeskærme, Sigyn lampeskærmen af bambus og de flotte lampefødder med glas og messing. Du finder altså en Nordal lampe til ethvert hjem, da de forskellige designs varierer. Så er du til det klassiske look, bohemelooket eller det mere eksklusive look, så finder du en Nordal lampe efter din smag her.

Dekorér væggen med en Nordal væglampe

Nordal er bl.a. rigtig gode til at designe nogle spændende og yderst dekorative væglamper til boligen. Væglamper, der ikke ligner den typiske væglampe, du ser mange andre steder. Et eksempel er de fine Eos væglamper, hvor væglampen er indrammet i en kasse af enten messing ramme eller sort jern ramme. Et andet eksempel på en fin Nordal væglampe, er væglampen af messing, der har et industrielt, men eksklusivt look, da det ligner at den er lavet af gamle rør.

Lys bordet op med en flot Nordal bordlampe

Har du brug for mere lys på skrivebordet, natbordet eller på kommoden? Så har vi en Nordal bordlampe, der kan hjælpe dig her. En bordlampe, der ikke blot giver god belysning, men som også udgør et dekorativt element i indretningen. Nordal Irish bordlampen giver f.eks. et eksklusivt look til indretningen og det samme gør Galaxy og Lampa lampefødderne. Med lampefødderne kan du endda sammensætte din helt egen unikke bordlampe, ved at vælge lige den lampeskærm, der passer dig. En lampeskærm af velour kan f.eks. være med til at gøre lampen endnu mere eksklusiv i sit udtryk.

Gå på opdagelse blandt de mange spændende Nordal lamper her hos DesignMe og lad dig inspirere til en mere unik og personlig indretning.