Muuto Reoler

Muuto Reoler

Man kender efterhånden Muuto for mange smukke produkter til hjemmet. Det spændende brand har gjort sig bemærket både i ind og udland og deres mange varer, er at finde i en stor del af de danske hjem. Når vi snakker Muuto Reoler, så vil de fleste nok nikke genkendende til navnet Stacked. Hvis man ikke kender det populære reolsystem, som man selv designer, ud fra navnet, så vil man med garanti ud fra det unikke udseende.

Muuto Compile reolsystemet

Men Stacked er faktisk ikke den eneste type Muuto Reoler, du kan få fingrene i her på Designme. Er trækasser ikke lige det du er på udkig efter, så er Compile reolsystemet måske lige noget for dig. Det elegante reolsystem er lavet af pulverlakeret stål – og har derfor et ganske andet udtryk end Stacked. Compile er designet af Cecilie Manz for Muuto med henblik på hverdagsbrug. Fleksibel opbevaring er noget vi alle efterspørger og med disse flotte Muuto Reoler, kommer du rigtig langt.

Find Muuto Compile i tre forskellige farver – sort, hvid og grå. Reolsystemerne findes i flere højder og med variation i antal af hylder. De stilrene reoler kan sammensættes, som man måtte ønske og flere hylder kan nemt tilføjes. Reolsystemet er meget fleksibelt kan benyttes til næsten alt, hvad man måtte ønske sig. Det består af hyldeplader og to rørkonstruktioner og man kan derned nemt selv bestemme, hvor meget plads man ønsker mellem hver hylde. Byd Compile velkommen hjemme i din bolig.