Tica Copenhagen skobakke m. skoprint - Small

Varenummer:
00502

Praktisk skobakke i kraftig naturgummi som hjælpe dig med at holde gulvet rent og fri for sjappet fodtøj.

Pris: 299,00 DKK

Specialpris 224,00 DKK

Du sparer 25%

På Lager

stra-icon

5 stjerner på TrustPilot

gls

FRAGT FRA 29 DKK

Flot og super praktisk skobakke i kraftig naturgummi som hjælpe dig med at holde gulvet rent og fri for sjappet fodtøj.
Skobakken i størrelse small passer til et par voksensko eller to par børnesko. Small skobakken har også en praktisk størrelse der hurtigt lige kan snuppes med ud i bilen, eller andre steder hvor man lige har brug for at skåne inventaret lidt.
Alle Tica Skobakkerne er fremstillet i kraftigt og fleksibel gummi, som sikrer at bakken står stabilt, ikke rutsjer rundt, samt er let at rengøre.
Tina, som står bag TICA Copenhagen har udviklet disse flotte skobakker, som en lille hjælpende hånd, med det problem som de fleste familier bøvler med, nemlig snavs og sjap der slæbes ind i entreen. Med Tica Copenhagen skobakkerne, får fodtøjet en fast og flot plads i rummet, og snavs, hvad enten der er tale om mudder, græs eller blot vand fra vådt fodtøj, samles i bakken, så resten af rummet han holdes skadesfrit. En stor hjælp til den travle børnefamilie, og smart hele året rundt. I bunden af bakkerne er der flotte mønstre af sko og støvler præget i gummiet.
Tyngden i bakkerne sikrer som sagt, at de bliver hvor de skal og det bløde gummimateriale gør desuden at de ligger stabilt også på gulve med en smule skævhed, da materialet er fleksibelt. En praktisk, solid og hårdfør skobakke i flot og moderne design, der kan passe ind og hjælpe i de fleste hjem.
Størrelse Small: 28 x 38 cm.
Materiale: Naturgummi
Design: Tica Copenhagen