Tica Copenhagen skobakke m. skoprint - Large

Varenummer:
00501

Stor og flot skobakke i flot design, udført i kraftig fleksibel naturgummi så den bliver hvor den skal.

Pris: 599,00 DKK

Specialpris 444,00 DKK

Du sparer 26%

På Lager

stra-icon

5 stjerner på TrustPilot

gls

FRAGT FRA 39 DKK

Stor, flot, rummelig og super praktisk skobakke i kraftig naturgummi som hjælpe dig med at holde gulvet rent og fri for sjappet fodtøj.
Alle Tica skobakkerne er fremstillet i kraftigt og fleksibel gummi, som sikrer at bakken står stabilt, ikke rutsjer rundt, samt er let at rengøre.
Tina, som står bag TICA Copenhagen har udviklet disse flotte skobakker, som en lille hjælpende hånd, med det problem som de fleste familier bøvler med, nemlig snavs og sjap der slæbes ind i entreen. Med Tica Copenhagen skobakkerne, får fodtøjet en fast og flot plads i rummet, og snavs, hvad enten der er tale om mudder, græs eller blot vand fra vådt fodtøj, samles i bakken, så resten af rummet han holdes skadesfrit. En stor hjælp til den travle ørnefamilie, og smart hele året rundt. I bunden af bakkerne er der flotte mønstre af sko og støvler præget i gummiet.
Tyngden i bakkerne sikrer som sagt, at de bliver hvor de skal og det bløde gummimateriale gør desuden at de ligger stabilt også på gulve med en smule skævhed, da materialet er fleksibelt. En praktisk, solid og hårdfør skobakke i flot og moderne design, der kan passe ind og hjælpe i de fleste hjem.
Størrelse Large: 88 x 38 x 3 cm.
Materiale: Naturgummi
Design: Tica Copenhagen