SACKit WOOFit Bluetooth Høretelefoner - GOLD

Varenummer:
70002

Forkæl dine ører med fantastisk lyd! - Trådløs bluetooth høretelefoner med op til 12 timers batteritid på en enkelt opladning.

Pris: 599,00 DKK

Specialpris 399,00 DKK

Du sparer 33%

På Lager

5 stjerner på TrustPilot

FRAGT FRA 25 DKK

Brug WOOFit Headphone når du hopper på toget, tager flyet, går i træningscenteret eller løber en tur – de har active noise cancellation, som minimerer baggrundsstøjen og giver dig ro til at nyde den lækre lyd. Alt er forbundet trådløst via Bluetooth, og du får op til 12 timers batteritid på en enkelt opladning. Skru op for din yndlingssang, skift til næste nummer og besvar opkald direkte på din WOOFit Headphone. Med betjeningspanelet på høretelefonen er det ikke nødvendigt at hive telefonen op ad lommen – smart! 
Den forstyrrende larm i flyet, de højrøstede børn i toget, støjen fra støvsugeren eller lydene i træningscenteret – luk det hele ude, når du lytter til din yndlingsmusik.
Med WOOFit Headphone har du mulighed for at aktivere teknologien ”active noise cancellation”, som minimerer baggrundsstøjen, så du kan koncentrere dig om din telefonsamtale, lydbog eller musik.
  
Trådløs frihed:
Selvfølgelig kan alt forbindes trådløst via Bluetooth. Slip for den irriterende ledning, som sætter sig fast overalt, når du er på farten! Det indbyggede batteri giver dig op til 12 timers musik på en enkelt opladning – lad musikken flyde og nyd friheden til at danse til din yndlingsnummer eller til en løbetur på stranden. Hvis du alligevel skulle løbe tør for strøm, kan du altid koble WOOFit Headphone til via kabel og få ubegrænset lyttetid – smart!
  
Komfort og rene linjer:
Når du får WOOFit Headphone i hænderne mærker du med det samme, at materialer og design er nøje udvalgt til at give dine ører komfort og luksus! WOOFit Headphone er med sine 168 g super let og lige til at snuppe med på farten.
Få perfekt pasform med den justerbare bøjle, de fleksible ørekopper og lækre bløde puder. WOOFit headphone er udviklet som en on-ear headphone, som ikke dækker hele øret – derfor kan du have dem på i timevis, uden at de bliver for varme.
  
Forkæl dine ører med fantastisk lyd!


Great sound:
Du vil ikke tro dine egne ører, første gang du prøver WOOFit Headphone! Knivskarp lyd og masser af dybde i bassen – du får stor lyd med WOOFit Headphone. 
 
Rechargeable:
Selvfølgelig er WOOFit Headphone genopladelig, så du kan nyde den trådløse frihed! Det indbyggede batteri giver dig musik i op til 12 timer på en enkelt opladning.  
 
Comfortable fit:
Det er slut med høretelefoner, som sidder ubehageligt! WOOFit Headphone er en letvægtshøretelefon med justerbar bøjle, fleksible ørekopper og bløde puder. Du får super komfort og fleksibel pasform, som kan tilpasses lige netop dig – lækkert! 
 
On-headphone controls:
Skru op for din yndlingssang, skift til næste nummer, besvar opkald – alt sammen direkte på din WOOFit Headphone. Med betjeningspanelet på høretelefonen er det ikke nødvendigt at hive telefonen op ad lommen – det’ nemt! 
 
Wire compatible: 
Den trådløse frihed er skøn, men når du løber tør for strøm, kan du altid tilslutte det medfølgende kabel og få ubegrænset lyttetid.


Active noise cancellation:
Hold støjen ude og luk musikken ind! Active noise cancellation er en teknologi, som giver dig komplet ro til at nyde musikken og lukke verden ude – slip for larmen i flyet, på toget eller når du slår græs – bare nyd de søde toner! 
 
Bluetooth headphone:
Slip for den irriterende ledning når du træner, danser rundt til dit yndlingsnummer eller sidder i flyet! WOOFit Headphone giver dig trådløs frihed. Tilslut din telefon, tablet eller computer via Bluetooth – smart! 
 
Hands-free calling: 
Den indbyggede mikrofon gør WOOFit headphone optimal til håndfri telefoni, når du har tilsluttet din telefon. Snak løs mens du laver aftensmad, kører bil eller går en tur – det er trådløs frihed, når du snakker i telefon.  


- DETALJER:
- Bluetooth Solution: CSR
- Bluetooth version: V4.0
- Trådløs via Bluetooth. Egnet til iPad, iPod, iPhone, pc, Mp3 afspiller, Smartphones og alle enheder der indeholder Bluetooth
- Support agreement: A2DP, AVRCP, HFP, HSP
- Rækkevidde: 10m
- Batteri: 290MAH
- Ladetid: cirka 3 timer
- Charging current: 170MA
- Batteritid: op til 12 timer
- Driver: Ø40mm
- Lydsensitivitet: 105dB/1mW(S.P.L at 1KHz)
- Impedans: 32Ω
- Frekvens: 20Hz-20KHzRated 
- Power: 10mw
- Max. Power: 20mw
- Mål: 165x70x185mm
- Vægt: 168g
- Materialer: Aluminium og proteinlæder
- On-ear headphones
- Active noise cancellation: Aktiv støjreduktion er en teknologi, som gør det muligt at minimere baggrundsstøjen fra dine omgivelser. Når funktionen aktiveres opfanger mikrofonen udefrakommende støj, som bliver frasorteret af højttaleren ved hjælp af lydbølger. Derfor har du mulighed for selv at vælge, hvornår du vil lukke omverdenen ind, og hvornår du vil have komplet ro til at lytte.


INDHOLD I KASSEN:
- WOOFit Headphone
- Brugermanual
- USB ladekabel
- 3.5mm audio kabel
 
 VEDLIGEHOLDELSE:
 WOOFit Headphone er fremstillet i proteinlæder og aluminium. Materialerne er smudsafvisende og solide, men rengøres let med en opvredet klud, hvis de alligevel skulle blive snavsede. 

Farve: GOLD