SACKit RETROit Medley Puf- Drum - Coffee

Varenummer:
8567014

Smuk og komfortabel puf i eksklusivt og slidstærkt Medley Gabriel stof.

1.799,00 DKK

På Fjernlager - Leveringstid 2-5 dage

5 stjerner på TrustPilot

FRAGT FRA 19 DKK

Brug RETROit Medley puffen som ekstra siddeplads i stuen, entréen eller soveværelset – eller brug den som fodskammel sammen med din lænestol eller sofa – smid benene op og slap af. Kombinerer du den med TRAYit bakken, får du et lille bakkebord, som passer perfekt til RETROit Medley stolen, som sofabord eller som sengebord.
Med RETROit Medley Puffen, får et eksklusivt møbel fremstillet i kvalitetsmaterialer, som sikrer dig en ekstraordinær siddeoplevelse og et produkt, som holder i årevis. Puffen er fremstillet i det eksklusive Medley stof fra danske Gabriel. Fyldet i puffen består af 50% skum og 50% EPS kuglerDen særlige blanding af materialer er udvalgt for at give dig en fantastisk blød siddekomfort samtidigt med at puffen vil blive ved med at holde sin form, selvom den bliver flittigt brugt.
RETROit Medley puffen passer perfekt sammen med RETROit stolen! Du får matchende farver og design, som skaber smuk skandinavisk stil i dit hjem. Med RETROit Medley stolen og RETROit Medley Drum får du den blødeste og mest behagelige siddeplads, som indbyder til afslapning efter en lang dag. Sæt dig ned, nyd en kop kaffe og slap af!

Farve: Brun
Størrelse: 50 cm x Højde: 35 cm.
Materiale: Medley stof: 100% genanvendeligt Polyester
Fyld: 50% skum og 50% EPS kugler ( 100% giftfri)
Design: SACKit
OBS: Alle SACKit sækkestolene sendes fragtfrit direkte fra fjernlager, og du vil blive kontaktet af os for nærmere info om forventet leveringstidspunkt.