SACKit RETROit Cobana sækkestol - Green

Varenummer:
8573006

Sækkestol til både indendørs som udendørs brug....

2.599,00 DKK

På Fjernlager - Leveringstid 2-5 dage

5 stjerner på TrustPilot

FRAGT FRA 19 DKK

Serien af SACKit RETROit sækkestolene er alle udført i vintagedesign, og passer godt til den moderne og minimalistiske boligindretning.  Det rustikke og alligevel moderne udtryk, samt det faktum at komforten er helt i top, gør SACKit RETROit sækkestolen til en sikker vinder. SACKit RETROit sækkestolen holder sin form, også når den ikke anvendes.
RETROit Cobana sækkestolen har samme størrelse og design som Sackit RETROit Canvas sækkestolen, men er fremstillet i både slidstærk og vandafvisende stof, således at sækkestolen kan anvendes såvel indendørs som udendørs. Tag den med udenfor i solen eller gråvejret – den er både formstabil og lysægte. RETROit Cobana sækkestolen er på kort tid blevet utrolig populær, da dens anvendelsesmuligheder er mere fleksible og mange. Det vandafvisende stof gør ligeledes sækkestolen let at vedligeholde, da den ofte bare kan tørres over med en klud.

Stolen er med slidstærkt canvas-sto (95% polyester og 5% bomuld), YKK-lynlås og formstabilt kuglefyld og så kan betrækket tages af og vaskes. Kuglerne ligger i to særskilte innerbags, som sikrer at sækkestolen holder sin form.
Placer den ved siden af en god læselampe, og nyd komforten alt imens du hygger dig med en god bog, dagens avis eller hvad der lige passer dig. Eller hvad med at kunne slænge sig foran fjernsynet efter en lang dag.....SACKit RETROit sørger for komforten, så skal du bare sørge for hyggen og slappe af...
Sækkestolen fås i flere forskellige farver og farvekombinationer, samt i tilhørende puf udgave, så man virkelig har noget at vælge imellem, og kan få skabt et rigtig hyggehjørne. 
Har du brug for en sækkestol til udendørs brug, har SACKit lanceret RETROit Cobana, som kan benyttes udenfor, og hvor der ligeledes findes tilhørende puf.
Farve: Green
Størrelse: 80 x 70 x 96 cm
Materiale:100% Olefin
Fiber
Testresultat / slidstyrke: 20.000 Martindale.
Lysægthed: skala 7-8
Vandafvisende: skala 90
Fyld: EPS beans (100% toxic fri/ ca. 300 liter pr. sækkestol)

Design: SACKit
OBS: Alle SACKit sækkestolene sendes fragtfrit direkte fra fjernlager, og du vil blive kontaktet af os for nærmere info om forventet leveringstidspunkt.