SACKit RETROit Canvas sækkestol - Petrolium

Varenummer:
8570001

Flot, tidløs og komfortabel sækkestol i vintagedesign.

1.999,00 DKK

På Fjernlager - Leveringstid 2-5 dage

5 stjerner på TrustPilot

FRAGT FRA 19 DKK

Til det minimalistiske hjem har SACKit udviklet denne sækkestol i vintagedesign, hvor komforten er helt i top. Med sin unikke opbygning, holder SACKit RETROit sækkestolen sin form, også når den ikke anvendes.
Det moderne hjem er typisk kendetegnet ved rene linjer, glatte hvide vægge og lofter. I disse rammer kommer RETROit sækkestolen med sit rustikke udtryk til sin ret.
Stolen er med slidstærkt canvas-sto (95% polyester og 5% bomuld), YKK-lynlås og formstabilt kuglefyld og så kan betrækket tages af og vaskes. Kuglerne ligger i to særskilte innerbags, som sikrer at sækkestolen holder sin form.
Placer den ved siden af en god læselampe, og nyd komforten alt imens du hygger dig med en god bog, dagens avis eller hvad der lige passer dig. Eller hvad med at kunne slænge sig foran fjernsynet efter en lang dag.....SACKit RETROit sørger for komforten, så skal du bare sørge for hyggen og slappe af...
Sækkestolen fås i flere forskellige farver og farvekombinationer, samt i tilhørende puf udgave, så man virkelig har noget at vælge imellem, og kan få skabt et rigtig hyggehjørne. 
Har du brug for en sækkestol til udendørs brug, har SACKit lanceret RETROit Cobana, som kan benyttes udenfor, og hvor der ligeledes findes tilhørende puf.
Farve: Petrolium
Størrelse: 80 x 70 x 96 cm
Materiale:95% polyester, 5% cotton
Fyld: EPS beans (100% toxic fri/ ca. 300 liter pr. sækkestol)

Design: SACKit
OBS: Alle SACKit sækkestolene sendes fragtfrit direkte fra fjernlager, og du vil blive kontaktet af os for nærmere info om forventet leveringstidspunkt.