Normann Copenhagen Krenit Skål 25 cm. - Guld

Varenummer:
353153

Den ikoniske krenit skål i eksklusiv metallisk udgave med inderside i funklende guld look.

Pris: 999,00 DKK

Specialpris 749,00 DKK

Du sparer 25%

På Lager

stra-icon

5 stjerner på TrustPilot

gls

FRAGT FRA 29 DKK

Den populære og ikoniske Krenit skål, som blev designet tilbage i 1953 af Herbert Krenchel, lanceres nu af Normann Copenhagen i nye metalliske versioner, med inderside i funklende sølv eller guld. Herbert Krenchel legede selv med tanken om et mere eksklusivt look, og fik i sin tid speciallavet en version med inderside i ægte sølv. Den særlige skål prydede Krenchels eget hjem, og her blev Normann Copenhagens grundlæggere, Jan Andersen og Poul Madsen, præsenteret for den, da de tilbage i 2008 besøgte ham i forbindelse med deres ønske om at relancere Krenit skålene.


De blanke metaller giver krenit skålene en særlig elegance og står i en skøn kontrast til den krenit skålens matte sort ydre og er med til at give skålen et helt særligt og meget eksklusivt udtryk. Versionerne i guld og sølv er klassiske og elegante, men rammer også ind i tidens metalliske trend og er en oplagt gaveide. De Metalliske Krenit skåle i Guld og Sølv fås i samme varianter som de alm. krenit skåle: Ø38 cm, Ø25 cm, Ø16 cm. Ø12,5 cm, Ø8,4 cm. samt et lille fad på Ø16 cm.


Farve: Sort / Guld
Højde: 14 cm.
Diameter: 25 cm.
Vægt: 1082 gr.


Rengøres med varmt vand og tørres grundigt af. Vi foreslår at kanten jævnligt blir smurt med madolie, for at modvirke rust.


Designer:  Herbert Krenchel